[Tychy] Spotkania planszówkowców w Wenecji
Re: [Tychy] Spotkania planszówkowców w Avanti
Nayan czasem szkoda czasu na drugą rozgrywkę, bo gra od strzału mija się moim gustem - np.: w moim przypadku Metro, Saloon, innym zaś razem patrz Arkham Horror potrzebuję na to 10 gier.
Dziś przytaszczę: Ticket to Ride, Race for The Galaxy, Neuroshimę + Babel i jak wejdzie to Periklesa.
Dziś przytaszczę: Ticket to Ride, Race for The Galaxy, Neuroshimę + Babel i jak wejdzie to Periklesa.
Sprzedam: Arkham Horror - edycja PL - Cena: 130 pln
Wczoraj mieliśmy Galaktyczy wysyp, który byłby jeszcze bardziej Galaktyczny, gdym załadował jeszcze swoją Galaktykę tyle, że uboższą o dodatek. Dwa Race for the Galaxy na stołach, do tego Neuroshima z dodatkiem, Carcassone oraz jeszcze coś. Przybyło też Cash Flow - na szczęscie trzyma się w swoim własnym getcie.
jest duża szansa że będzie jeszcze więcej galaktyk szykuje się do zamówienia 

Nayan
"Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny."
"Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny."
- AvantaR
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Ej to moze kiedys jakis turniej urzadzimy, jesli beda 4 sztuki gry to nie problem 
A spotkanie bardzo mile. Race for the Galaxy to dla mnie totalny killer. Procz gier wymienionych przez Neuro, bylo jeszcze uproszczone Animalia oraz jakas karciana wersja Elfen Land (obydwie Koldera).
Bylo milo, dzieki za gre

A spotkanie bardzo mile. Race for the Galaxy to dla mnie totalny killer. Procz gier wymienionych przez Neuro, bylo jeszcze uproszczone Animalia oraz jakas karciana wersja Elfen Land (obydwie Koldera).
Bylo milo, dzieki za gre

Gór mi mało i trzeba mi więcej
Wobec faktu, że w ten Weekend będzie Pionek, postanawiam zrezygnować z Piątkowego spotkania. Spotkajmy się w weekend w Gliwicach. Kto jedzie?
ja jadę na pionek ale w czym to przeszkadza by pograć również w piątek u nas? 
ja bym sobie i w piątek jeszcze pograł.

ja bym sobie i w piątek jeszcze pograł.
- AvantaR
- Kontakt:
Ja bede na Pionku, na pewno w sobote (w niedziele w zaleznosci od tego jak duzego kaca po andrzejkach bede mial
).
Kolder - po prostu niektorzy maja tez inne zainteresowania/zajecia procz planszowek. Dlatego tez nie graja zawsze i wszedzie kiedy jest tylko okazja

Kolder - po prostu niektorzy maja tez inne zainteresowania/zajecia procz planszowek. Dlatego tez nie graja zawsze i wszedzie kiedy jest tylko okazja

ja też nie mam 16 lat ale każda okazja jest dobra by pograć w planszówki :pNeurocide pisze:Ja juz nie mam 16 lat, żeby tak wlaić 3 dni pod rząd
to co będzie ktoś? czy raczej nie przychodzić bo nikogo nie będzie?
- AvantaR
- Kontakt:
Ja jeszcze nie wiem, to zalezy od tego czy bede mial co innego do robotykolderek pisze:to co będzie ktoś? czy raczej nie przychodzić bo nikogo nie będzie?

Jak będziesz demonstrował taki lekceważący stosunek do planszówek to Don Simon gotów Cię zbanować. 

Zawsze gdy zauważysz, że jesteś po stronie większości zatrzymaj się i zastanów.
magazyn
magazyn
- AvantaR
- Kontakt:
Trzeba miec jakis punkt odniesienia, aby moc wystarczajaco mocno docenic planszowkimst pisze:Jak będziesz demonstrował taki lekceważący stosunek do planszówek to Don Simon gotów Cię zbanować.

Witam, jakaś świeża krew nada się do grupy planszówkowców ? bo jeśli tak to jestem chętny na spotkania ^^
kilka pytań z mojej strony w tej kwestii:
jakieś wymagania wiekowe ? osiemnastka mi za dwa tygodnie dopiero wpadnie, no i jaki jest zakres wieku innych graczy ?
osprzęt jakiś potrzebny ? z swojej strony mogę jedynie zaoferować neuroshimę hex 2.5, i połatany podstawowy magiczny miecz, z brakującymi 10% kart
jakieś wymagania odnośnie znajomości gier ? .. znam się zaledwie na kilku, a odliczając warcaby,szachy i chińczyka na naprawdę niewielu
jakieś inne wymogi ? lub coś co powinienem wiedzieć ? np o lokalu czy cosik
kilka pytań z mojej strony w tej kwestii:
jakieś wymagania wiekowe ? osiemnastka mi za dwa tygodnie dopiero wpadnie, no i jaki jest zakres wieku innych graczy ?
osprzęt jakiś potrzebny ? z swojej strony mogę jedynie zaoferować neuroshimę hex 2.5, i połatany podstawowy magiczny miecz, z brakującymi 10% kart
jakieś wymagania odnośnie znajomości gier ? .. znam się zaledwie na kilku, a odliczając warcaby,szachy i chińczyka na naprawdę niewielu
jakieś inne wymogi ? lub coś co powinienem wiedzieć ? np o lokalu czy cosik
- AvantaR
- Kontakt:
Swieza krew jest jak najbardziej mile widziana! Nie ma ograniczen wiekowych, aktualnie pograc przychodza zarowno studenci jak i osoby pracujace, ale mysle, ze sie spokojnie z nami dogadasz 
Co do gier - nic nie musisz przynosic (chociaz zawsze nowe gry mile widziane hehe), zawsze sa jakies tytuly. Warto wziac kilka zlotych, aby zakupic jakis napoj lub jedzonko (w koncu to restauracja).
Takze zapraszamy w piatek

Co do gier - nic nie musisz przynosic (chociaz zawsze nowe gry mile widziane hehe), zawsze sa jakies tytuly. Warto wziac kilka zlotych, aby zakupic jakis napoj lub jedzonko (w koncu to restauracja).
Takze zapraszamy w piatek

Jak najbardziej się nada świeża krew - byle by była stałym bywalcem a nie tylko od czasu do czasu 
nie ma wymagań wiekowych, ale od ok. roku raczej gramy w towarzystwie ponad dwudziestokilkuletnim (ja mam 36 lat :p). czasem przyjdzie kilku nastolatków.
jak nie masz to nie musisz nic przynosić. mamy po kilka gier (niektórzy więcej niż kilka
) i zawsze jest w co zagrać chociaż czasem nie możemy się zdecydować w co
co do magicznego miecza: raczej już nie gramy w takie starocie - szkoda, że tak późno dołączasz bo byś zobaczył fajną przygodówkę w takich kilmatach "Descent".
nie musisz znać gier - na miejscu przeważnie tłumaczymy gry współgraczom (jeśli jest to nowa gra)
jak napisał AvantaR wypadało by coś zamówić w tej restauracji, przynajmniej coca-cole (5zł)
tak, że serdecznie zapraszamy do wspólnego grania w gry planszowe
ja przyniosę grę, która będzie po raz pierwszy w Avanti:
The quickest-playing auto racing game in existence - zgadnie ktoś co to za gra? (mst?

nie ma wymagań wiekowych, ale od ok. roku raczej gramy w towarzystwie ponad dwudziestokilkuletnim (ja mam 36 lat :p). czasem przyjdzie kilku nastolatków.
jak nie masz to nie musisz nic przynosić. mamy po kilka gier (niektórzy więcej niż kilka

nie musisz znać gier - na miejscu przeważnie tłumaczymy gry współgraczom (jeśli jest to nowa gra)

jak napisał AvantaR wypadało by coś zamówić w tej restauracji, przynajmniej coca-cole (5zł)

tak, że serdecznie zapraszamy do wspólnego grania w gry planszowe

ja przyniosę grę, która będzie po raz pierwszy w Avanti:
The quickest-playing auto racing game in existence - zgadnie ktoś co to za gra? (mst?

- Silent
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 9 times
Czyżby Formula Motor Racing mojego ulubionego autora czyli Reinera 

- AvantaR
- Kontakt:
Wujek Google dobrze dzialaSilent pisze:Czyżby Formula Motor Racing mojego ulubionego autora czyli Reinera

- Silent
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 9 times
- yosz
- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 496 times
- Kontakt:
nie to co na Pionku 

ZnadPlanszy | YouTube
Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
kurcze, zapomniałem, że w google można to znaleźć 
a jak będę miał wolne w piątek to przyniosę do ŚKF w czwartek, by rozprawiczyć grę.

a jak będę miał wolne w piątek to przyniosę do ŚKF w czwartek, by rozprawiczyć grę.
- AvantaR
- Kontakt:
Bedziesz w piatek w SKFie? Moze tez sie wybiore zobaczyc jak to sie tam rozwinelokolderek pisze:kurcze, zapomniałem, że w google można to znaleźć