Pewnie są zapracowani;)
Tak czy inaczej gra świetnie sobie radzi

Na razie wręczony i wypróbowany został Paperback - przyjęcie gry było tak entuzjastyczne, że muszę dokupić jeszcze domowy egzemplarz. Bardzo mi się podoba idea bonusów dla tych, którzy podpowiedzą innemu graczowi dobre słowo. Generalnie gra jest bardzo sprytna. Akurat Skrable i Dominion są grami, względem których mam wyjątkowo mało entuzjazmu, lecz - jak się okazuje - czasem połączenie dwóch wątpliwych mechanik daje bardzo pozytywny efekt.Neoptolemos pisze: ↑10 mar 2019, 16:32Ex Libris dla 9-latki, Paperback dla 20-latki. Tak bym polecił nawet, jakby to się nie wiązało ze sobą
Czy coś się zadziało w temacie? Po ok roku czekania na półce, wreszcie planujemy zagrac i nie wiem czy są jakieś naklejki do wydruku, czy karty do zamówienia, czy muszę markerem wprowadzić zmiany.
To może udałoby się coś przygotować co każdy chętny mógłby sobie sam wydrukować (np jako naklejkę)? Markerem czy długopisem to jednak trochę słabo będzie wyglądać.baldar pisze: ↑09 cze 2020, 00:40 Karta miała zostać wydrukowana wraz z dodatkiem do gry. Na chwilę obecną nie wiemy kiedy będzie druk - m,in. ma na to wpływ brak decyzji naszych partnerów z którymi drukowalaliśmy grę. Druk jednej karty w tej samej drukarni jest problematyczny, a nie chcemy drukować gdzie indziej
Ważne, że jest wola wydania tego dodatku! Gra jest świetna i czekam z niecierpliwością na dodatkową zawartość! (wraz z całą rodzinką!
Nawet o tym nie pomyślałem, bo dla mnie granie w deckbuildera gdzie jest dużo tasowania, jest niewyobrażalne bez koszulek. Pewnie bez koszulek naklejka rzeczywiście podczas tasowania mogła by się zedrzeć. Jeśli już się ma koszulki to wystarczy nawet wsunąć wydrukowaną i wyciętą kartę.
Szanowny Wydawco, czy i gdzie można znaleźć tę naklejkę bądź kartę do własnego wydruku?
Druga część tego cytatu zdaje się sugerować, że można układać słowa o długości maksymalnie tyle, ile wynosi odkryta liczba na karcie długości słowa (na początku 7), natomiast pierwszy jego fragment wyraźnie wskazuje na możliwość ułożenia dłuższego wyrazu.Jeżeli stworzone słowo zawiera tyle samo lub więcej liter, niż napis odkryty na karcie długości Słowa, weź kartę Wspólnej Litery [...] W ten sposób odkryjesz nową kartę Wspólnej Litery oraz ustalisz nowy limit dla długości kolejnego Słowa."
Nie i raczej bym na to nie liczył. Najwyraźniej nawet przygotowanie naklejki do własnego wydruku stanowi problem...adrianopel pisze: ↑12 sie 2021, 22:53 Czy ta błędna karta była już rozsyłana? Jeśli tak to z kim się kontaktować aby ją otrzymać? Pozdrawiam