konrad.rymczak pisze: ↑04 paź 2019, 14:41
Sebs pisze: ↑04 paź 2019, 14:12
Czy bylby ktos tak mily i podeslal mi polska instrukcje? Moze być w formie zdjec nawet
A cóż się stało z Twoją instrukcja?
Jak nie było w pudełku to reklamuj.
Pewnikiem koledze chodzi o instrukcję w pdf. Włąśnie to jest mega słabe, że Phalanx nie zrobił pdf'a z instrukcjami PL dla nowego Lancashire i Birmingham w postaci wersji cyfrowych.
Słabe to jak zeszłoroczny śnieg w Klewkach.
Osobiście do nich napisałem w tej kwestii - czy mają zamiar i czy opublikują pdf'y dla nowych Brass'ów, oto co dostałem w odp:
Dzień dobry,
Niestety, instrukcji do Brassa na stronie nie zamieścimy i zamieszczać nie będziemy.
Pozdrawiam,
Vertima Sp. z o.o. sp.k.
Odpowiedź raczej z dość grubiańskich bym dodał, w stylu z Misia
"To ja tu jestem szatniarz, nie mam pana kurtki i co mi pan zrobisz?",
a na kolejnego maila nigdy nie dostałem odpowiedzi:
Witam,
A z czego to wynika? Każda firma ma swoje wersje pdf instrukcji, a przynajmniej mam je do każdej pozycji jaką posiadam, jest też stara instrukcja do Brass od Rebel.
W dzisiejszej dobie osobiście wolę czytać instrukcje na tablecie lub telefonie.
Skoro też Państwo nie zamierzacie zamieszczać, czy takową mogę otrzymać do swojego Brass: Lancashire, wydanego przez Państwa?
Tym bardziej, że jestem przekonany, że mają pdf'y, ale jaka polityka by ich nie dawać ludziom? Co w starego Brassa będą grać ludzie z nową instrukcją i nie chcą przekazywać "wiedzy tajemnej" instrukcji II ed z poprawkami?
Nie jest to podejście pro klient na pewno ... Ta papierowa już po kilku przewertowaniach w związku ze swoim formatem zaczyna już wyglądać na zużytą.