Czy to spotkanie w środę u Kasi jest welcome dla wszystkich?
Nieeeee! Wikingowie to jedna z najlepszych planszówek na świecie (dowód? blisko 10 osób, z którymi grałem kupiły tę grę dla siebie) Tylko nie można w to grać, jak się nie zna zasad, a Yog mimo szczerego entuzjazmu trochę (eufemizm) Was z tymi zasadami skołowałwoj_settlers pisze: WIKINGOWIE (po pierwszej partii rozczarowanie i nie wiem czy mam ochotę na powtórkę).
Hmm... Ośmielę się wtrącić, Wikingowie bardzo mi się podobali, ale chyba nie az tak zeby byla jedną z najlepszych gier na świecierokter pisze:Wikingowie to jedna z najlepszych planszówek na świecie
Ależ Robercie, naprawdę świetnie Ci szłoRobert (Harkonnen) pisze:Gra dotycząca rozgrzewania się w zimne dni-klepanie i machanie" - miejcie litość dla Mnie next time
nixnicky pisze:ale przynajmniej nie byłem gorszy od Zofii, drugie miejsce ex aequo z nią jest jak najbardziej satysfakcjonujące
Może nie jedna z najlepszych na świecie, ale na pewno bardzo dobra (tak, jestem jedną z blisko 10 osóbrokter pisze:Nieeeee! Wikingowie to jedna z najlepszych planszówek na świecie (dowód? blisko 10 osób, z którymi grałem kupiły tę grę dla siebie)
Zawsze i wszędzie. Przynajmniej na razie, póki mi się jeszcze nie znudziliChireadan pisze:Może powinnam zagrać jeszcze raz w Wikingów (z wielką chęcią)? Kto jeszcze się pisze?
Chireadan pisze:Hmm... Ośmielę się wtrącić, Wikingowie bardzo mi się podobali, ale chyba nie az tak zeby byla jedną z najlepszych gier na świecierokter pisze:Wikingowie to jedna z najlepszych planszówek na świecie![]()
Nie no dziewczyny... Mogę się ostatecznie zgodzić, że nie jest NAJLEPSZA, ale już tej JEDNEJ Z NAJLEPSZYCH mi nie zabierajcie. To chyba jedyna gra, w którą zdarza mi się wygrywać nie tylko z nowicjuszami więc musicie zrozumiec mój entuzjazmidha pisze: Może nie jedna z najlepszych na świecie,
Chętna jestem, ale kot jest dla mnie śmiertelny... Nie moge.Squirrel pisze:Z chętnych na razie mamy - ja, Zofia, Malwina, BadWolf - czekamy, więc jeszcze na 3 osoby.
To musiałeś pewnie z tysiącem osób w to graćrokter pisze:Nieeeee! Wikingowie to jedna z najlepszych planszówek na świecie (dowód? blisko 10 osób, z którymi grałem kupiły tę grę dla siebie)woj_settlers pisze: WIKINGOWIE (po pierwszej partii rozczarowanie i nie wiem czy mam ochotę na powtórkę).
Dowód na jedną z najlepsiejszych? Hmmmm... wiesz ile osób po PGA kupiło Owczy Pęd?rokter pisze:Nieeeee! Wikingowie to jedna z najlepszych planszówek na świecie (dowód? blisko 10 osób, z którymi grałem kupiły tę grę dla siebie)
jezusie nazareński, ależ Wy się słowek czepiacie no...Squirrel pisze:Dowód na jedną z najlepsiejszych? Hmmmm... wiesz ile osób po PGA kupiło Owczy Pęd?rokter pisze: Nieeeee! Wikingowie to jedna z najlepszych planszówek na świecie (dowód? blisko 10 osób, z którymi grałem kupiły tę grę dla siebie)
Ba! Nawet ze Zbychemrokter pisze: to chyba jedyna gra, w którą zdarza mi się wygrywać nie tylko z nowicjuszami.
gdzie? jak? kiedy? co to za mity?rokter pisze:
Ba! Nawet ze Zbychem![]()
![]()
tej no bez jaj. gdzie Manili do Wikingów? To że w coś ze mną przegrałeś nie musi oznaczać, że gra jest losowa (chociaż w 99% oznacza)Longinus997 pisze:
Wczoraj pyknąłem w Manilę, którą także wkładam do tego samego worka co Wikingowie,
No dobrze, dobrze, chyba faktycznie coś takiego się zdarzyło. Coś przez mgłę jakby się przebija, jakieś straszne upokorzenie, rechotanie obleśnego Prezesa oblizującego drapieżnie usta, jego zły dotyk i pochylanie nad plansząrokter pisze:tej no bez jaj. gdzie Manili do Wikingów? To że w coś ze mną przegrałeś nie musi oznaczać, że gra jest losowa (chociaż w 99% oznacza)Longinus997 pisze:
Wczoraj pyknąłem w Manilę, którą także wkładam do tego samego worka co Wikingowie,
![]()
![]()
Nie mścij się na Wikingach za swoją chwilę słabości
Po prostu dosypałem Ci czegoś do ósmego piwa i rzutem na taśmę udało mi się wygrać w tę BARDZO WYMAGAJĄCĄ grę, którą WSZYSCY podziwiamy i szanujemy
![]()
![]()