Właśnie gruchnęła wiadomość że Ogry Games biorą się za wersję PLForcemaster pisze: ↑18 mar 2020, 13:36Panie kupuj Angielską. Tanie to. Tekst to w zasadzie sama instrukcja.

Właśnie gruchnęła wiadomość że Ogry Games biorą się za wersję PLForcemaster pisze: ↑18 mar 2020, 13:36Panie kupuj Angielską. Tanie to. Tekst to w zasadzie sama instrukcja.
Ano właśnie... Oczywiście zdążyłem kupić...tomuch pisze: ↑18 mar 2020, 18:15Wiem, wiem. Tylko ostatnio, jak się interesuję jakimś nieobecnym na naszym rynku tytułem, to zaraz pojawia się polska wersja.Jiloo pisze: ↑18 mar 2020, 14:17Dokładnie, tam na kartach są tylko akcje, które są jednowyrazowymi hasłami.Forcemaster pisze: ↑18 mar 2020, 13:36
Panie kupuj Angielską. Tanie to. Tekst to w zasadzie sama instrukcja.
W Dino tekstu jest bardzo mało, właściwie tylko na kartach specjalistów, kartach zwrotów akcji i celach. Na siłę da się grać bez znajomości angielskiego.
Czyli wcale nie tak mało.VivoBrezo pisze: ↑01 kwie 2020, 10:59W Dino tekstu jest bardzo mało, właściwie tylko na kartach specjalistów, kartach zwrotów akcji i celach. Na siłę da się grać bez znajomości angielskiego.
Ale przyznam Ci rację, gra jest niesamowicie grywalna i dziwię się, że jeszcze żadne wydawnictwo jej nie wydało.
Pozwolę się nie zgodzić, gra jest według mnie bardzo dobra
Dam znac jak przyjdzie z ostatniej kampanii
Tak, ta gra ma większe szanse odnieść sukces na polskim rynku od wyspy dinozaurów z uwagi na tematykę.
Ja temu nie przecze
Raczej nieporozumienie jezykowe na Essen z tego co ktos napisał na fb