Na razie tylko takie gg, część ludzi zaledwie discorda zainstalowała, a niektórzy to już go nawet wywalili

A te babki mają na transparentach coś o wojnie, to może z nimi da się zagrać

Ja dziś chyba mógłbym coś pyknąć wieczorem online.
Na razie tylko takie gg, część ludzi zaledwie discorda zainstalowała, a niektórzy to już go nawet wywalili
Pytania o tabletopie:
Większość gier w trybie free-to-play udostępnia tylko rozgrywkę na dwóch graczy, na resztę musisz mieć konto premium (silver lub gold).
Chodzi o Tabletopia https://store.steampowered.com/app/402560/Tabletopia/ (jest za free, ale miesięczny abonament na lepsze granie i tworzenie gier)
No Muad dał sygnał do Periclesa, tylko ja się nieśmiało zgłosiłem.
Ja dziś do 20.00 w pracy, więc może na końcówkę walk dołączę
To Tank Duel na TTS?
Muad pisze: ↑03 lis 2020, 10:50 Źle wieści z Seulu - DPRK na przedmieściach - ludzie walczą z najeźdźca. Amerykanie musza na nowo ustalić strategię działania po stracie strikerów. Sztab w Seulu szykuje się na oblężenie miasta. Japończycy mają problemy z dotarciem na półwysep a Chińczycy zaczęli przygotowania do interwencji. Oj źle się dzieje...
Czy Południowcy mają możliwość skrócenia frontu i wycofania się z tego nawisu nad Seulem i oparcie się o gęstą zabudowę stolicy? Tak samo czy jest opcja na zwinięcie prawej flanki z portem Gose****? Nie wiem czy w ten sposób się nie odda jakichś punktów zwycięstwa.Muad pisze: ↑03 lis 2020, 10:50 Źle wieści z Seulu - DPRK na przedmieściach - ludzie walczą z najeźdźca. Amerykanie musza na nowo ustalić strategię działania po stracie strikerów. Sztab w Seulu szykuje się na oblężenie miasta. Japończycy mają problemy z dotarciem na półwysep a Chińczycy zaczęli przygotowania do interwencji. Oj źle się dzieje...