Musze jednak zagrac jeszcze raz, zeby ocenic ta gre. Nas niestety nie bedzie w przyszlym tygodniu bo mamy proby, ale mam nadzieje, ze za dwa tygodnie uda nam sie wpasc.
Pytanie: jest jakas roznica miedzy zwyklym identyfikatorem, a tym z SKF

Wydaje mi się, że ciężko znaleźć.Aba pisze:P.S.: Van_Hoover - ja się piszę na TtA - jeśli przyjedzie mój brat to jeśli będzie miejsce to pewnie też będzie chętny.
Jest gdzieś na necie instrukcja do TtA?
Jak się poświęca jakąś jednostkę w walce to właśnie do banku ląduje ów żółty znacznik, który reprezentował tą jednostkę.Aba pisze:P.S.2.: Czy mi się wydaje czy w TtA jak poświęca się w walce jakieś wojsko to "żółty znacznik" ludzika ląduje w banku?
Zauważ, że punktowania były tylko 3 razy i faktycznie mogło to być zaskoczeniem, że z pierwszego miejsca na przedostatnie spadłeś. Taki urok pierwszych gier, że nie wiadomo jak to do końca wyglądać będziekruker pisze:Ja mam mieszane uczucia co do AoE... Moze dlatego, ze prowadzielem przez 7 rund w punktacji a po ostatniej wylodowalem na 4. miejscuGra podobna troche do El Grande, ktore wydaje mi sie ciekawsze.
Musze jednak zagrac jeszcze raz, zeby ocenic ta gre. Nas niestety nie bedzie w przyszlym tygodniu bo mamy proby, ale mam nadzieje, ze za dwa tygodnie uda nam sie wpasc.
Pytanie: jest jakas roznica miedzy zwyklym identyfikatorem, a tym z SKF