Na jakości mi zależy i na spójności też ale zwyczajnie tego jeszcze nigdy nie zauważyłem. A w niektórych grach specjalnie stosuje sie różne rewersy by dało sie je odróżnic i jakoś nikt nie narzeka.
Pozatym nie widać i nie zauważa sie to inne słowa. Cytując cytuj dokładnie bo to troche zmienia treść. A jeśli cytowałeś to widzimy z końca to to tyczy sie widzenia jaka to karta a nie różnic.
Poza tym ja nikomu nic nie wmawiam to są moje odczucia jak komuś to bardzo przeszkadza to niech nie kupuje jego decyzja.
A co najważniejsze to najpierw niech ktokolwiek zobaczy te różnice a potem na nie narzekajmy

A tak z ciekaeości grałeś w bloodborne gra karciana z dodatkiem ibzauważyłeś różnice? Jeśli nie to czemu krytykujesz moją opinnie na podstawie tego. W aeon's endzie nie widziałem jaka jest różnica (bo jeszcze go nie ma...) ale w bloodborne jej naprawde nie widziałem grając i teraz pewnie dalej nie będę widział bo będę skupiony na grze :/ może poprostu jestem ślepy czy coś ale wydaje mi sie że trzeba poczekać z krytyką...
Swoją drogą strasznie jestem ciekaw jak bardzo sie różnią.