rozumiem, ze łatwiej zacytować klasyka: „Żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne”

rozumiem, ze łatwiej zacytować klasyka: „Żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne”
Nie, odsłuchaj tej fragment na spokojnie jeszcze raz. Inaczej to będzie przypominać 'dyskusję' polityków z cytowaniem zdań wyrwanych z kontekstu. Tam jest ewidentnie kontekst Mage Knighta i tych 355 stron.
Nabuchodonozor pisze: ↑19 lip 2021, 10:54
Co według mnie miałoby sens praktyczny?
Należałby stworzyć osobne wątki (może nawet podforum) o błędach wydawniczych poszczególnych wydawnictw i co bardziej zorientowani dopisywaliby w pierwszym poście coś w rodzaju tabelki: rok, tytuł, rodzaj błędu. Wtedy mielibyście porównanie, że w wydawnictwie A częściej się dzieją takie rzeczy w danym roku, a w wydawnictwie B do tej pory nie było żadnych.
Ale to wymagałoby wysiłku, a zawsze łatwiej jest powielać te tezę jakoby Trzewik onegdaj rzucił hasłem, "Portal nie popełnia błędów" (buta Panie, buta!). Nawiasem mówiąc bardzo chętnie bym się zapoznał z takim zestawieniem o którym piszesz.Nabuchodonozor pisze: ↑22 lip 2021, 14:00 Wy Ciągle się przerzucacie czy Portal jest gorszy od innych wydawnictw. A ja już dawno zaproponowałem konkretne rozwiązanie problemu.
Na stronie 20stej tego wątku: (...)
Podaj przykład takiego fanbojstwa w którym ktoś twierdził, że w grach Portalu nie ma błędów.
Cieszę się, że ściągnąłeś różowe okulary
Tomp, nie obraż się, ale chyba po raz któryś czytasz bez zrozumienia. Po kolei:tomp pisze: ↑22 lip 2021, 20:47 Cieszę się, że ściągnąłeś różowe okulary
PS. Nie zostań teraz hejterem Portalu, bo to fajne wydawnictwo.
Zakładam, że "przeczenie" i posiłkowanie się materiałem potwierdzającym przeciwną hipotezę jest przykładem fanbojstwa. Strzał w stopę, no cóż. Też tak mam, Mezo über alles !![]()
jestesmy skazani na bylejakosc
Czy ktoś wie o co chodzi i co Trzewik znowu nieopatrznie chlapnął na swoim koncie FB które już zostało zablokowane?@Portal Games PL za obraze katolicyzmu nie kupie juz zadnej gry z waszej stajni!!! I nie mowie tutaj o tytule odcinka tylko pieknym przejawem inteligencji stakeholdera na fb -.-
Jesteś pewien czy ten wpis jest/był prawdziwy i to on sam go wpisał i udostępnił?japanczyk pisze: ↑26 lip 2021, 13:24Konto jest dostepne, ale Ignacy usunal widocznosc posta https://www.facebook.com/ignacy.trzewiczekBOLLO pisze: ↑26 lip 2021, 13:16 Pewien User na piątkowym live napisał taki oto komentarz:Czy ktoś wie o co chodzi i co Trzewik znowu nieopatrznie chlapnął na swoim koncie FB które już zostało zablokowane?@Portal Games PL za obraze katolicyzmu nie kupie juz zadnej gry z waszej stajni!!! I nie mowie tutaj o tytule odcinka tylko pieknym przejawem inteligencji stakeholdera na fb -.-
Ogólnie to jego prywatne zdanie![]()
XD o kurde, to wygląda na jakiś trolling, takiej pasty bym się na Wykopie spodziewał^^japanczyk pisze: ↑26 lip 2021, 13:24
Konto jest dostepne, ale Ignacy usunal widocznosc posta https://www.facebook.com/ignacy.trzewiczek
Też tak mi się wydaje....Trzewik jaki jest każdy wie. Że ma 2gą żonę i nie kryję się ze swoimi poglądami na różne tematy polityczno-duchowe też każdy kto go zna wie. Ale taki wpis raczej by się u niego nie pojawił. No chyba że chlapnął sobie szklaneczkę za dużo i coś go ukuło w serduszko. Tak czy inaczej sprawa nie fajna i powinien to sprostować.
W końcu temat woła o ogarnięcie się Portalu, a Portal jakby nie było to głównie Trzewik
Kierunek jeszcze jest ok "Portal Ogarnij się" i prezes na czele tejże firmy mieszczą się jak najbardziej w ramach tego wątku. A z osobistymi poglądami to nie tak do końca , bo jeżeli je upubliczniasz to już nie są tylko twoje. Ale nie rozpisujmy się do puki cała sprawa nie zostanie zbadana i potwierdzona. Najprościej zapytać o to samego autora.
Jeżeli to post z jakiejś prywatnej dyskusji, to mimo mojej największej niechęci do tego typu wypowiedzi (treść + forma), nie przekreślał bym Poralu z jego powodu. To Ignacego problem na co po pluje w "domowym zaciszu"...japanczyk pisze: ↑26 lip 2021, 13:24 Konto jest dostepne, ale Ignacy usunal widocznosc posta https://www.facebook.com/ignacy.trzewiczek
Tylko, że ten wpis nie jest daleki od tego Trzewik wcześniej wypisywał. Jeśli kogoś to mocno grzeje, to po prostu może bojkotować Portal i już. A jak ktoś w drugą stronę chciałby przyklasnąć no to pewnie chętniej zostawi grosz. Jak w każdej sytuacji, sprawa jest prosta i trzeba głosować portfelem, zamiast oczekiwać od Trzewika kajania się tym bardziej, że to jego prywatny profil.
Masz rację ale nie zapominajmy że są jeszcze ludzie dla których Bóg, Honor i Ojczyzna (portfel nie jest żadną wartością) coś jeszcze znaczą i nie pozwolą sobie wycierać tym prywatnych bezeceństw Ignacego czy kogokolwiek innego. Ja do czasu wyjaśnienia sprawy powstrzymuje się do jakichkolwiek osądów bo jak wspomniałem nie mam żadnych podstaw ku temu żeby wierzyć w w prawdziwość tego wpisu.pcyzm pisze: ↑26 lip 2021, 14:18Tylko, że ten wpis nie jest daleki od tego Trzewik wcześniej wypisywał. Jeśli kogoś to mocno grzeje, to po prostu może bojkotować Portal i już. A jak ktoś w drugą stronę chciałby przyklasnąć no to pewnie chętniej zostawi grosz. Jak w każdej sytuacji, sprawa jest prosta i trzeba głosować portfelem, zamiast oczekiwać od Trzewika kajania się tym bardziej, że to jego prywatny profil.
Który jeśli wolno spytać?psia.kostka pisze: ↑26 lip 2021, 14:31 Niby to jego prywatne wypowiedzi, ale jesli ktos niesie sztandar tolerancji i szacunku (teczowy portal itp), to troche smierdzi falszem jednakZobaczcie jaka wypowiedzia konczy sie ten filmik...