mirukan pisze: ↑09 cze 2022, 10:14
To subiektywna ocena

Ja rozumiem troski rodzica i to że czasami bywają przewrażliwieni .Każdy ma prawo do własnej oceny i powinniśmy to uszanować tym bardziej że BOLLO raczej chciał doradzić a nie krytykować.
tylko udawanie, że czegoś nie ma, bo się o tym nie mówi/pisze nie ochroni dzieciaki przed kontaktem z tym i wszelkimi konsekwencjami. Nie lepiej przeprowadzić pogadankę z dzieciakami o dilerach i dopalaczach, i wszelkich konsekwencjach z nimi związanych, bazując na grze, niż uświadamiać je po fakcie, gdy któremuś ugotuje się mózg? bo koledzy/koleżanki powiedzieli, że super doznanie, a dorośli udają, że to nie istnieje.
mirukan pisze: ↑09 cze 2022, 10:14
Każdy ma prawo do własnej oceny i powinniśmy to uszanować tym bardziej że BOLLO raczej chciał doradzić a nie krytykować.
ale ja szanuję, dlatego nie napisałem, że BOLLO pisze głupoty tonąc w niekonsekwencjach, tylko, że się z nim nie zgadzam, argumentując dlaczego. Chyba, że przez "szanowanie" mam rozumieć całkowitą akceptację. Wtedy mam problem, bo ja takiego "szanowania" nie uznaję.
A co do gry, to czekam na nią z niecierpliwością. Pomimo tego, że wziąłem The Breach i Tamashii, każdy cyberpunk u mnie na
wielkim plusie. Trzymam kciuki za szybką produkcję i świetną sprzedaż.