Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BOLLO pisze: ↑11 kwie 2022, 13:58
Japanczyk to był tylko przykład. Oczywiście że głębinowy górnik nie pasuje. Ale myślę że fabularnie nie pasuje również gość w stylu wiktoriańskim. Już lepiej by wyglądał mnich/zakonnik niczym z Equilibrum czy nawet Neo z Matrixa (druga część). No nie pasuje mi kamizelka krawat, płaszczyk....jeszcze melonika brakuje do kompletu.
Nie przekonasz mnie
Aha, nie no - to jak tobie nie pasuje to kaplica
Chodzi Ci o Warda Phillipsa? Wiesz, ze to easter egg nawiazujacy do Lovecrafta? (wyglada jak on)
Pytanie wybiegając daleko w przyszłość, ale może macie akurat dobrą kryształową kulę pod ręką... Czy przy okazji przyszłego wydania Dawn of Madness będziecie sprzedawać ponownie Oblicza Sfery, które są kompatybilne z obiema grami, czy trzeba sobie je zamówić już teraz?
BOLLO pisze: ↑06 kwie 2022, 09:55
No muszę przyznać że tak jak Czacha mnie mega zaskoczyła zapowiedziami w zeszłym roku (wydania tegoroczne) tak i w tym roku nie dają odetchnąć.
Brawo!!! Widać że nie wielkość a jakość w tej branży również się liczy. Powiem wprost taki Rebel mnie w tym roku jak i w zeszłym nie zainteresował kompletnie niczym. Pomimo że miał kilka ciekawych tytułów to ostatecznie odpuściłem. U Czachy zamawiam gry nie mając nawet pojęcia kiedy ja znajdę czas i ekipę żeby w nie zagrać
Na tę chwilę na celowniku mam The Breach.
Easy ekipę już masz. Damy radę ograć wszystko po kolei
BOLLO pisze: ↑06 kwie 2022, 09:55
No muszę przyznać że tak jak Czacha mnie mega zaskoczyła zapowiedziami w zeszłym roku (wydania tegoroczne) tak i w tym roku nie dają odetchnąć.
Brawo!!! Widać że nie wielkość a jakość w tej branży również się liczy. Powiem wprost taki Rebel mnie w tym roku jak i w zeszłym nie zainteresował kompletnie niczym. Pomimo że miał kilka ciekawych tytułów to ostatecznie odpuściłem. U Czachy zamawiam gry nie mając nawet pojęcia kiedy ja znajdę czas i ekipę żeby w nie zagrać
Na tę chwilę na celowniku mam The Breach.
Easy ekipę już masz. Damy radę ograć wszystko po kolei
Jestes pewien ze moi wspaniali eurosucharzysci dadza rade?
loaru pisze: ↑12 kwie 2022, 21:02
Czy polska wersja Darkest Doom będzie zawierała organizer box, który jest oznaczony jako kickstarter exclusive?
O tym co będzie konkretnie zawierała nasza wersja będziemy mówić bliżej daty uruchomienia naszej kampanii przedsprzedażowej. Na pewno będzie to wersja bardzo bogata w dobro wszelakie, jednak nic więcej na ten moment powiedzieć nie możemy.
Czy polska wersja Darkest Doom będzie zawierała organizer box, który jest oznaczony jako kickstarter exclusive?
O tym co będzie konkretnie zawierała nasza wersja będziemy mówić bliżej daty uruchomienia naszej kampanii przedsprzedażowej. Na pewno będzie to wersja bardzo bogata w dobro wszelakie, jednak nic więcej na ten moment powiedzieć nie możemy.
No właśnie, to będzie kampania w sensie przedsprzedaż czy zbieraczka? W sensie jest kryterium ilu chętnych czy po prostu wydajecie? Rozumiem, że dołączacie do druku międzynarodowego w razie czego?
No właśnie, to będzie kampania w sensie przedsprzedaż czy zbieraczka? W sensie jest kryterium ilu chętnych czy po prostu wydajecie? Rozumiem, że dołączacie do druku międzynarodowego w razie czego?
1. Robi to jakąś różnice? Duże gry w PL udowodniły, że i tak się to minimum zbierze, więc nie ma co się martwić.
2. Pewnie druk międzynarodowy, bo tak najczęściej Czacha działa
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
Czacha Games pisze: ↑13 kwie 2022, 10:54
1. Robi to jakąś różnice? Duże gry w PL udowodniły, że i tak się to minimum zbierze, więc nie ma co się martwić.
Robi. Bo jak się nie zbierze to chciałbym zdążyć na Late Pledge i wersję angielską.
Robi. Bo jak się nie zbierze to chciałbym zdążyć na Late Pledge i wersję angielską.
No tak, ale jak wspomniałem, chyba nie było takiej sytuacji Oczywiście pomijam jakieś niszowe gry polskich autorów, ale żeby na tak dużego KS nie było wystarczająco chętnych w PL? Na twoim miejscu bym się nie martwił
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
No tak, ale jak wspomniałem, chyba nie było takiej sytuacji Oczywiście pomijam jakieś niszowe gry polskich autorów, ale żeby na tak dużego KS nie było wystarczająco chętnych w PL? Na twoim miejscu bym się nie martwił
Cthulhu Wars Tam była cena 600+. Tutaj przynajmniej wersja angielska jest bliska 500zł. Jest ryzyko.
RALLYMAN GT - wersja podstawowa
możecie ją kupić za pln
LINK do sklepu: https://tiny.pl/92knc
MAMY TYLKO 45 sztuk
RALLYMAN GT MEGA PACK
wersja podstawowa
dodatek Wyścigi Drużynowe
dodatek World Tour
dodatek Mistrzostwa
dodatek GT4
dodatek GT5
i to wszystko możecie mieć TYLKO za pln
LINK do sklepu: https://tiny.pl/92knr
słowo BARDZO LIMITOWANY to nie ściema MAMY TYLKO 10 kompletów
O ufundowanie gry to bym się w ogóle nie martwił, ale jak zobaczyłem organizer box… to jak trove chest dla Too Many Bones Od razu wrzuciłem pledge’a na 1 eur, żeby na wszelki wypadek mieć możliwość zakupu angielskiej wersji, choć trzymam kciuki za polską wersję na prawdziwym wypasie
Niech te święta Wielkanocne będą dla Was rodzinne, zdrowe i szczęśliwe, pełne dobrych i radosnych chwil...a jak znajdziecie czas i chęć to oczywiście i bardzo planszówkowe
Spędźcie je dokładnie tak jak chcecie je spędzić, bez niepotrzebnego pośpiechu i nerwów....i nie obżerajcie się
Może ktoś ma czas i ochotę pobyć z nami na żywo w poniedziałek 25 kwietnia?
Po przerwie świątecznej zapraszamy na kolejne "Wieści z Czachy" - widzimy się już w najbliższy poniedziałek, czyli kwietnia
Oczywiście o .
Kuba powie Wam co u nas słychać, przypomni statusy naszych gier i podobno pokaże też farbki o które ostatnio dopytywaliście...czyli Speedpainty od Army Painter
Tradycyjnie zbieramy pytania od Was i pomni doświadczeń - podejdziemy do Q&A troszkę inaczej...
Czacha Games pisze: ↑20 kwie 2022, 11:18
Po przerwie świątecznej zapraszamy na kolejne "Wieści z Czachy" - widzimy się już w najbliższy poniedziałek, czyli kwietnia
Oczywiście o .
Kuba powie Wam co u nas słychać, przypomni statusy naszych gier i podobno pokaże też farbki o które ostatnio dopytywaliście...czyli Speedpainty od Army Painter
Tradycyjnie zbieramy pytania od Was i pomni doświadczeń - podejdziemy do Q&A troszkę inaczej...
To ja mam już pytanie Jak tam status Call of Madness? Koniec kwietnia tuż tuż, a informacji brak co się dzieje
Czacha Games pisze: ↑20 kwie 2022, 11:18
Oczywiście o .
Niestety produkt bardzo niedopracowany a przez ponowna aktywacje nie moze niestety konkurowac z Citadel Contrast....