Trochę nie rozumiem tego, bo imho automa po prostu gra wg papierowych zasad dla 1 os., więc trudno powiedzieć, żeby je łamała.pwoloszun pisze: Zagralem raz offline przeciw automie z wersji papierowej. Ogolnie nie polecam poniewaz automa jest po prostu przegieta ale wciaz glupiutka. Ponadto lamie mnostwo zasad wiec zamiast pomagac wrecz szkodzi przy nauce gry.
Tu też bym nie przesadzał, bo mimo wszystko opinia mimo wszystko pozytywna jest.
Z mojej strony aplikacja bardzo przyjemna jest,trudno mi porównać do analogicznej wersji Twilight struggle'a, bo TS musiałem po zakupie oddać, bo mi się notorycznie wieszał. Tu nic takiego nie ma, chociaż można trafić na bugi jeszcze i oprócz jakiegoś błędnego działania kart raz w trybie online musiałem całkowicie ją zamknąć i uruchomić ponownie bo inaczej nie byłem wstanie potwierdzić wykonanej akcji.
Do nauki mimo wszystko warto, bo w zasadzie w każdym momencie teraz można sobie pyknąć. No ale ja nie jestem tak ograny by od razu do 3deckowej partii siadać