Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
detrytusek pisze: ↑23 wrz 2021, 09:33
Dlatego zamiast grać solo zapraszamy na partyjki online . Zobaczysz jak Ci się zmieni nastawienie.
Bo to jest tak...porównujesz G. którego masz już oblatanego i nie masz problemu z zasadami, strategią itp z K. który z racji dużo mniejszej liczby partii (a jeszcze solo) sprawia ww problemy. Ciężko, żeby G. nie wygrał z K. w takiej sytuacji. Dobre porównanie by było gdybyś znała obie na porównywalnym poziomie bo pewne wady, które wymieniasz mogą stać się zaletami. Np jeśli te cele w zarządzie przestaną być problemem, a zaczną elementem strategicznym, który zaczniesz wykorzystywać na swoją korzyść to zupełnie inaczej zaczniesz tę mechanikę postrzegać. Otworzy się nowe pole do kombinowania i mózg będzie zalany zupką satysfakcji.
A ja dodam do tego jeszcze: najlepiej zagrać na żywo w Kanbana Bo granie online, szczególnie turowo tak jak my tłumaczemy na boite, różni się też mocno od grania na żywo
Kanban to najlepszy Vital, a Trajan jest lepszy od Zamków.
Wishlista
W końcu Miejsce pierwsze na liście rankingowej Kanbana na boite Pozdrawiam detrytuska, który dzierżył to miano przez ostatnie lata (I pewnie zaraz mi odbierze miejsce na szczycie )
Wishlista
W końcu Miejsce pierwsze na liście rankingowej Kanbana na boite Pozdrawiam detrytuska, który dzierżył to miano przez ostatnie lata (I pewnie zaraz mi odbierze miejsce na szczycie )
Brawo, brawo . Zlazłem z krzesełka mam nadzieję na chwilę. Niestety partie 3+ osobowe mają to do siebie, że nie wszystko od nas zależy ale postęp zrobiłeś bardzo duży i niech w końcu ktoś berełko potrzyma bo mi już ręka ścierpła .
@Ryu - bo w dobre się ciśnie zamiast gonić za nowościami . Zapraszam z powrotem jak chcesz pograć w dobre
"Nie ma sensu wiara w rzeczy, które istnieją."
Do sprzedania: Napoleon-1807, Wieczna Zima, Comancheria, Rats of Wistar, D-day dice Wątek sprzedażowy
lotheg pisze: ↑14 maja 2022, 19:52
Postanowiłeś abdykować ?
Do sprzedania: Napoleon-1807, Wieczna Zima, Comancheria, Rats of Wistar, D-day dice Wątek sprzedażowy
Postanowiłeś abdykować ?
No musiał zauważyć
Wishlista
Postanowiłeś abdykować ?
Gdzie się podziałeś?
(Przepraszam, musiałem )
Wishlista
Postanowiłeś abdykować ?
Gdzie się podziałeś?
(Przepraszam, musiałem )
Dawno nie grałem i przyrdzewiałem . To może tym razem zagrasz partyjkę ?