Cześć!
Ktoś może już bawił się w tłumaczenie instrukcji gry Crystal Palace na nasz język i mógłby się podzielić?
Crystal Palace - zasady, pytania, wątpliwości
- crazygandalf
- Has thanked: 83 times
- Been thanked: 597 times
- Kontakt:
Re: Crystal Palace - zasady, pytania, wątpliwości
Instrukcji nie widziałem, aby ktoś tłumaczył, ale może film z tłumaczeniem zasad będzie pomocny:
https://youtu.be/ZlK-5P7PDsQ
https://youtu.be/ZlK-5P7PDsQ
Akurat Wy odpowiadacie... To przez Was gra już idzie do mnie... filmik już widziałem nie raz (nie tylko ten, ale całą resztę też - świetna robota!). Pytanie o instrukcję w PL wynika z mojego lenistwa. Wolę gry po polsku chociaż zdarza mi się czytać instrukcje w języku angielskim ale tylko żeby rozwiać wątpliwości ("konkretniejszy" język). Ja w moim gronie czytam instrukcje i tłumaczę gry. Nigdy nie grałem nie czytając instrukcji. Takie zboczenie. Z tłumaczeniem instrukcji chodzi o to żeby współgracze którzy ewentualnie nie ogarniają na tyle angielskiego mogli sprawdzić co i jak działa bez pytania mnie o co chodzi bez zdradzania swoich planów. No nic trzeba będzie to jakoś inaczej ogarnąć. Dzięki za odpowiedź. Tak na marginesie jak tylko będzie dodruk to też przez Was kupuję Lisboa.
- crazygandalf
- Has thanked: 83 times
- Been thanked: 597 times
- Kontakt:
Przepraszamy za niespodziewane wydatki, ale przed świętami jest, to może i można sobie pozwolić.
Co do polskiej wersji to szkoda, że nikt jeszcze gry nie planuje wydać. Bardzo dobry tytuł to jest.
Powodzenia z rozgrywką. Zasady trudne nie są.
Co do polskiej wersji to szkoda, że nikt jeszcze gry nie planuje wydać. Bardzo dobry tytuł to jest.
Powodzenia z rozgrywką. Zasady trudne nie są.
-
- Has thanked: 154 times
- Been thanked: 19 times
Czy ktoś przetłumaczył może instrukcję i chciałby się podzielić?