Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zrewolucjonizowałem granie w dużego Glooma.
Nie gram na składanej planszy i nie używam tekturowych figurek. Gram na księdze scenariuszy a zamiast figurek używam kostek/małych żołnierzyków/czego bądź. I oczywiście używam aplikacji.
Skraca to rozkładanie do zera i gra zrobiła się naprawdę grywalna.
Jan_1980 pisze: ↑02 wrz 2022, 10:19
Po 140 latach trafiłem wczoraj na planszówki do Polufki - ciemno jak zwykle i niestety nie ma już Lvivskiego. Grałem w Agricolę z Torfowiskiem.
Pracowałem tam Na dole jakieś 2 lata temu zostało zamontowane oświetlenie na pilota, trzeba tylko poprosić obsługę, żeby je nad danym stolikiem włączyła. Wg mnie to gamechanger
Na górze też jest jeden stolik z lampką Ikeową, już nie ma takiej tragedii z tą ciemnością
Jan_1980 pisze: ↑02 wrz 2022, 10:19
Po 140 latach trafiłem wczoraj na planszówki do Polufki - ciemno jak zwykle i niestety nie ma już Lvivskiego. Grałem w Agricolę z Torfowiskiem.
Wolf pisze: ↑12 lut 2012, 17:10
Byliśmy wczoraj w Polufce w składzie od 4 do 6 osób. Graliśmy w Cyklady, Carcassonne i 7 cudów świata (+dodatek). Była to nasza druga wizyta w Polufce (poprzednia również w sobotę jakoś pod koniec stycznia) i zapewne nie ostatnia, bo szykujemy się na kolejne. Jeżeli się uda to będziemy wpadać co tydzień, prawdopodobnie w soboty, ale to jeszcze może ulec zmianie.
Pozdrawiamy grupę wtorkową, może w jakiś wtorek uda się nam wpaść.
Wolf pisze: ↑12 lut 2012, 17:10
Byliśmy wczoraj w Polufce w składzie od 4 do 6 osób. Graliśmy w Cyklady, Carcassonne i 7 cudów świata (+dodatek). Była to nasza druga wizyta w Polufce (poprzednia również w sobotę jakoś pod koniec stycznia) i zapewne nie ostatnia, bo szykujemy się na kolejne. Jeżeli się uda to będziemy wpadać co tydzień, prawdopodobnie w soboty, ale to jeszcze może ulec zmianie.
Pozdrawiamy grupę wtorkową, może w jakiś wtorek uda się nam wpaść.