Grand Austria Hotel - pytania i wątpliwości

Masz pytanie o zasady jakiejś gry - zamiast pisać na forum ogólnym, napisz osobnego posta na tym podforum. Uwaga! W tytule wątku podaj nazwę gry (i krótko czego dotyczy pytanie)!
nakago
Użytkownik wspierający
Posty: 195
Rejestracja: 16 mar 2012, 16:38
Has thanked: 16 times
Been thanked: 30 times

Re: Grand Austria Hotel - pytania i wątpliwości

Post autor: nakago »

czy jeśli wykonuję ostanią akcję w rundzie (licząc wszystkich graczy), to mogę spasować i przerzucić kości zanim ją wykonam?
Fojtu
Użytkownik wspierający
Posty: 3076
Rejestracja: 10 maja 2014, 14:02
Has thanked: 475 times
Been thanked: 958 times

Re: Grand Austria Hotel - pytania i wątpliwości

Post autor: Fojtu »

nakago pisze: 21 sty 2023, 01:53 czy jeśli wykonuję ostanią akcję w rundzie (licząc wszystkich graczy), to mogę spasować i przerzucić kości zanim ją wykonam?
Tak, oczywiście standardowo usuwając jedną kostkę. Możesz to nawet zrobić kilka razy.
ODPOWIEDZ