Czy moglibyście, drogie Kaczki, wrzucić na stronę Planety X też arkusz notatek tonero-friendly?
Mniej czarnego czyli.
(Wiem, że jest wersja BC, i już jest super, że jest.

Chodzi o to, że jest tam dużo czarnych pasków)
Tak, ale nie podajemy jeszcze - podajemy zawsze w oficjalnej ofercie handlowej ok miesiąca przed trafieniem gier na rynek.
Niestety trochę się pośpieszyliśmy - w magazynie polskim nic już nie zostało. Mamy w biurze jakieś ostatnie sztuki więc pewnie będą do dostania na pierwszych tegorocznych konwentach.arashee pisze: ↑27 sty 2023, 13:30Kaczuszki drogie, można prosić o linka do tych dodatków? Piny znalazłam tylko na stronie francuskiej.Lucky Duck Games pisze: ↑20 sty 2023, 18:49 Wydawniczy rozkład jazdy na pierwszy kwartał:
STYCZEŃ: właśnie wjeżdża dodruk Wyspy kotów oraz dwa dodatki do tej gry - Pakiet z Kickstartera oraz Kociaki i bestie. Wszystkim fanom tej zacnej gry (121 miejsce na BGG zobowiązuje) polecam się w nie zaopatrzeć - to relatywnie niewielkie druki, które nie będą na pewno powtarzane. Na wykończeniu są też drewniane koty, rybki i metalowe piny - ostatnie sztuki możecie dostać na naszej stronie.
![]()
Wszystkie zapowiedzi (no dobra, prawie wszystkie) ujawnimy na NewsConie, 3.03 o godzinie 18. Transmisja live z prezentacji na kanale Planszowych newsów na YT.Jdn pisze: ↑27 sty 2023, 15:13Co trzeba śledzić by zobaczyć te zapowiedzi?Lucky Duck Games pisze: ↑27 sty 2023, 10:41
I wreszcie dwie gry, o których jeszcze nic nie możemy powiedzieć - poznacie ich tytuły podczas zapowiedzi 3.03!
![]()
Potwierdzamy, będziemy wydawać tę grę po polsku w wersji retail.Irr3versible pisze: ↑31 sty 2023, 19:01 Zdradzicie formę wydania Andromeda's Edge na polskim rynku?
Planujecie wspieraczke czy od razu na sklepy? Skoro jesteście wymienieni na stronie GF to chyba wspólny druk i wydanie równolegle z premierą, tak?
Dzięki.
-----
Edycja
Na stronie kampanii jednak jest kilka ogólnych uwag, czyli część rzeczy zostanie jako ekskluzywne dla wersji ENG z gamefound. Szkoda. Choć jeśli kaczki możecie powiedzieć coś więcej (lub sprostować jeśli coś pomyliłem) czekamy na informację![]()
![]()
Wydajemy grę we Francji + jako agent licencyjny mamy prawa do wszystkich wersji językowych.
Trzeba poprosić oryginalnego wydawcy, my nie możemy grzebać w plikach na zasadzie usuwania/zmieniania stałych elementów graficznych.
3 marca o 18:00 na NewsConie
Potwierdzam
Parę miesięcy temu mówili, że nie, bo cena musiała by być dwa razy większa, niż za zwykłe DT.
W ostatnim wywiadzie dla Planszowych Newsów mówili, że jest na dobrej drodze i są duże szanse, że dogadają się co do ceny.
Do Ziemi to był jednorazowy strzał więc tu ew. można intensywniej pomyśleć. Do Doniczek jak zabraknie i będzie duże zapotrzebowanie to możemy dodrukować robiąc dodruk samej podstawki.
ŁOŁOŁO. To byłby strzał! Uwielbiam Spirit Island i szybko doskwierało mi to, że mam tylko dwa bardziej rozbudowane duchy do wyboru. Liczę też na Promopacki.