Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karmazynowy pisze: ↑28 lut 2023, 12:44
Czy chodzą jakieś ploty o PL edycji Mind MGMT: The Psychic Espionage “Game.” ?
arturmarek pisze: ↑28 lut 2023, 14:22
Czy nowa edycja Ra będzie trafiała do retaila i czy jest szansa na polską edycję?
seki pisze: ↑28 lut 2023, 14:16
Czy coś się szykuje w kwestii dodruku Królestwa w budowie albo Winter Kingdom? Mam wrażenie, że ostatnio sporo recenzentów bierze na tapet.
Do nas (PN) pogłoski o PL wersji powyższych gier nie dotarły.
seki pisze: ↑28 lut 2023, 14:16
Przy okazji Sydonia życzę Ci udanej imprezy Newscon.
Ps. Możesz pozdrowić moja ekipę, z którą jedziesz autem podobno. Gdybym jechał już byś się nie zmieściła więc masz u mnie dług (żart)
To trochę creepy, że ktoś mi nieznany wie gdzie i czym jadę Ale dzięki za życzonka I przy okazji przypomnę, że w piątek (3.03) o 18.00 zapraszamy na transmisję z prezentacji planów wydawniczych Lucky Duck wprost z NewsConu, pod tym linkiem -> klik. Będzie fajnie
flissak pisze: ↑03 mar 2023, 19:51
Hej, jakie wydawnictwa mają jeszcze zapowiedzi przed sobą?
Na pewno to, które wg przecieków PN ma wznowić Projekt Gaja
Jesteś szczęśliwym posiadaczem np. Gloomhaven? Masz więc egzemplarz tej gry, a nie jej kopię. To znacząca różnica ;-) Druga edycja GWT: pacholęta wznoszą domy w krainie My little pony. Kupię DGT Cube!
yasmeen pisze: ↑07 mar 2023, 11:46
A czy wiadomo coś o polskiej wersji drugiego dodatku do Parków?
Kupuj angielską. Ja przestałem się łudzić, że Albi ogarnia cokolwiek dookoła i kupiłem Wildlife na początku tego roku chyba. Dodaje fajne akcje i przedmioty i szczerze polecam.
Zrobiłem to samo. Ile można czekać na jakieś informacje od wydawnictwa? A potem Albi uzna, ze jednak wyda po polsku i będą narzekać, ze słabo się sprzedaje...
mikolajl pisze: ↑10 lut 2023, 17:44
Gale Force Nine w newsletterze właśnie ogłosili, że w lato ma być dodruk "Aliens: Another Glorious Day in the Corps" między innymi po polsku.
mikolajl pisze: ↑10 lut 2023, 17:44
Gale Force Nine w newsletterze właśnie ogłosili, że w lato ma być dodruk "Aliens: Another Glorious Day in the Corps" między innymi po polsku.
miker pisze: ↑07 mar 2023, 12:18
Kupuj angielską. Ja przestałem się łudzić, że Albi ogarnia cokolwiek dookoła i kupiłem Wildlife na początku tego roku chyba. Dodaje fajne akcje i przedmioty i szczerze polecam.
FranekXVI pisze: ↑07 mar 2023, 13:14
Zrobiłem to samo. Ile można czekać na jakieś informacje od wydawnictwa? A potem Albi uzna, ze jednak wyda po polsku i będą narzekać, ze słabo się sprzedaje...
Albi wyda Widllife razem z dodrukiem podstawki i Po zmierzchu jesienią 2023 lol
miker pisze: ↑07 mar 2023, 12:18
FranekXVI pisze: ↑07 mar 2023, 13:14
Albi wyda Widllife razem z dodrukiem podstawki i Po zmierzchu jesienią 2023 lol
Tak. Tak. Widziałem. Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Wildlife od początku roku. Poprawia rozgrywkę zdecydowanie.
esubotowicz pisze: ↑11 mar 2023, 06:04
Sydonia,
Czy Concordia Wenus - to będzie dodatek czy ta druga podstawka?
Dzięki z góry
Mowa była o dodatku. Termin nie określony, bo zależny od druku międzynarodowego.
Źródło: klik
Cała linia Concordii nie będzie wydawana i dodrukowywana przez Egmont. Wg oświadczenia wydawnictwa gra nie przyjęła się na rynku polskim w taki sposób, aby kontynuować dodruk podstawki i dodatków lub wydawać nowe dodatki.
Mark
esubotowicz pisze: ↑11 mar 2023, 06:04
Sydonia,
Czy Concordia Wenus - to będzie dodatek czy ta druga podstawka?
Dzięki z góry
Mowa była o dodatku. Termin nie określony, bo zależny od druku międzynarodowego.
Źródło: klik
Cała linia Concordii nie będzie wydawana i dodrukowywana przez Egmont. Wg oświadczenia wydawnictwa gra nie przyjęła się na rynku polskim w taki sposób, aby kontynuować dodruk podstawki i dodatków lub wydawać nowe dodatki.
To pozostaje kupić zagraniczne wydanie. Mapy i tak są (praktycznie) niezależne językowo, a dodatkowe zasady można łatwo przetłumaczyć. Na planszostrefie już można nabyć
AnaMan pisze: ↑01 kwie 2023, 20:38
Chodzą jakieś słuchy o polskiej edycji "First Rat" ?
Wiem tylko, że Portal zrezygnował.
Może cena? Może nie wierzyli w temat? Nie podali chyba powodu, na pewno gra przegrała wewnętrzne głosowanie w firmie. Był lekki hint, że pewnie ktoś po to sięgnie ale ja nic więcej nie wiem.
Nie wiem nic na temat polskiej edycji, ale grałem i mam angielską. Gra jest niezależna językowo, a instrukcja jest napisana prostym angielskim. Cena ze zniżką na planszostrefeie jest dość znośna, więc jeżeli się wahasz czy warto czekać to polecam nie zwlekać i brać angielską.
Nie wiem nic na temat polskiej edycji, ale grałem i mam angielską. Gra jest niezależna językowo, a instrukcja jest napisana prostym angielskim. Cena ze zniżką na planszostrefeie jest dość znośna, więc jeżeli się wahasz czy warto czekać to polecam nie zwlekać i brać angielską.
Tak też zrobiłem już jakiś czas temu
Tyle że nadal czekam na dostawę do Planszostrefy...