Scenariusz, w którym jeden gracz bije drugiego w trzech pierwszych ruchach (czy to przez przejęcie Mindbugiem, czy tak po prostu) jest jak najbardziej możliwy.

Scenariusz, w którym jeden gracz bije drugiego w trzech pierwszych ruchach (czy to przez przejęcie Mindbugiem, czy tak po prostu) jest jak najbardziej możliwy.
Jest o tym w kilku pierwszych minutach, zaraz po powitaniu. Więc kilka minut słuchania i będziesz miał pełen obraz.andrzejstrzelba pisze: ↑21 mar 2023, 19:13 W ostatnim materiale Kaczmar rozmawiał z Gralutką. Nie chce mi się tego słuchać, ale jednocześnie chciałem wiedzieć czy rozmawiali na temat dramki z Kości Piony i Bastiony. Ktoś przesłuchał cały materiał i podzieli się wiedzą ?
Przesłuchaj pierwsze 4 minuty materiału i będziesz wiedział wszystko:)andrzejstrzelba pisze: ↑21 mar 2023, 19:13 W ostatnim materiale Kaczmar rozmawiał z Gralutką. Nie chce mi się tego słuchać, ale jednocześnie chciałem wiedzieć czy rozmawiali na temat dramki z Kości Piony i Bastiony. Ktoś przesłuchał cały materiał i podzieli się wiedzą ?
Zerknij tez na "oryginal":
Takich, czyli jakich? Rzuciłeś temat to dokończ, proszę, bo inaczej nie ma się jak odnieść. O czym tam mówiono?arturmarek pisze: ↑23 mar 2023, 16:50 Obejrzałem TOP10 Dice Towera "Enemies of Gaming" i stwierdziłem, że trochę brakuje takich około-planszówkowych tematów w mediach planszówkowych.
Widziałem to te trzy lata temu.psia.kostka pisze: ↑23 mar 2023, 17:26Zerknij tez na "oryginal":
Tom, Zee, & Rodney look at the Enemies of Gaming!
https://www.youtube.com/watch?v=ytUUQhKdzL0
Mike, Camilla i Chris opowiadali z grubsza o tym co ich (WULGARYZMY! - Curiosity) wprowadza w wyraźny stan niezadowolenia* w hobby planszówkowym. W komentarzu chodziło mi ogólnie o pogadanki około-planszówkowe. W materiałach jest nacisk na nowości. Ja nie kupuję bardzo dużo gier i nie gram "zaliczam" rozgrywek w nowe gry. Paradoksalnie najchętniej słucham recenzji gier, w które już grałem, jako takiego substytutu rozmowy o tej grze. No, ale to też było wspomniane w tym materiale DT, że najlepszą oglądalność mają materiały o nowych grach. Tutaj na forum też widać, że więcej rozmowy jest o jeszcze nie wydanych grach niż o tym, które wyszły w zeszłym roku.Curiosity pisze: ↑23 mar 2023, 18:11Takich, czyli jakich? Rzuciłeś temat to dokończ, proszę, bo inaczej nie ma się jak odnieść. O czym tam mówiono?arturmarek pisze: ↑23 mar 2023, 16:50 Obejrzałem TOP10 Dice Towera "Enemies of Gaming" i stwierdziłem, że trochę brakuje takich około-planszówkowych tematów w mediach planszówkowych.
Mam dokładnie to samo przemyślenie
Niezly perwol, (pewnie stopkarz
Też celebruję odpakowywanie nowej gry, ale tutaj osiągnięto chyba pułap yogi oddechu.
Z tym to trzeba uważać, żeby nie śniło Ci się przypadkiem w kółko, że grasz w Catana, cały czas rzucasz siódemki i masz osiem kart na ręce
Mieli posypać głowy popiołem, bo kilku negatywnie nastawionych wytoczyło przeciwko nim krucjaty? Przedstawili dokładnie powody dlaczego padły takie a nie inne słowa.Ardel12 pisze: ↑07 kwie 2023, 14:02 Oglądam KPiB i widzę koledzy lubią kopać sobie grób coraz głębiej xD
Pierwsze 30min jest o dupa gate, a może Dupa-Gate,DupaGate...czyli sytuacji o tekście, który tutaj rozlał się jak i na innych kanałach(pokaż DUPE).
Wiadomo jest próba kajania się i wyjaśniania, ale sposób mnie powalił![]()
Padają słowa jak: Gówniara, brak pomysłu na siebie(względem Gralutki), Gambit to menel(z faktem ciężko dyskutować xD).
A to wszystko przy pięknym zdjęciu panny w kusym stroju z tyłkiem zakrytym grafiką świnki. Ciekawie to współgra z poruszanym tematem wyglądu i nie odnoszeniu się do niego.
Nie wiem, są dwa podejścia wyjścia z blamażu. Jeden to posypania głowy solą, przeproszenie i zamknięcie tych drzwi. Drugi ciekawszy, zrobienie wielkiej akcji niby przeprosin wraz z odwracaniem kota ogonem i pod tym jechać dalej xD Przypominają mi się odcinki z South Parku z Cartmanem, który miał przeprosić swojego kolegę Kyle za swoje teksty. No wypisz wymaluj![]()
Słucham dalej, bo chłopaki mogą zastąpić mi Trudne Sprawy lub inne szrot media, które oglądam/słucham do resetu mózgu lub do porządków/pracy.
Kilku? No raczej ja widząc tutaj i na FB kolejne wątki to bym mówił o większej liczbie osób, no ale w sumie mało ich słucha
No dokładnie, bawię się perscepcją, o której oni mówili. Wyjmowaniu z kontekstu. TAK!
O popatrz. Bardzo Ci przeszkadza że złe KPiB obrazili kobietę, jednak Tobie bardzo łatwo przyszło stwierdzenie że nie mam mózgu skoro lubię ich słuchać.Ardel12 pisze: ↑07 kwie 2023, 15:44 ...
BOLLO też tam obrywa, pojawił się wątek, który w sumie rzucił mi się w oczy na FB z oszustem, ale dalej trzeba wyjąć kij z dupy i mózg z głowy by to słuchać andrzejstrzelba