BTW - dopiero w tym materiale zauważyłem efekty świetlne, tj. między innymi zielone oświetlenie do pozytywów i czerwone do negatywów! Mały research pokazał, że to już trochę trwa

Nic szczególnego. Nie zawsze jest tak, że gra musi mieć "wady", żeby dostać niższą ocenę, albo nie mieć wad, żeby dostać wyższą. Może to, że wśród gier Lacerdy są takie, w które zagram chętniej niż w Vinhos.detrytusek pisze: ↑13 mar 2023, 09:52A umiałbyś napisać co Ci jednak przeszkodziło by dać wyższą ocenę?
I o to mi chodziło
Masz 850 + gier, gdzie zapewne w kolekcji spokojnie 30-40 to małe, proste gierki do 50zł, w które zagrałeś 1-2 razy i leżą, bo były na promocji no i to tylko 30zł. Gdybyś tego nie kupował miałbyś jakieś 2 tysiące, żeby spróbować złotej 4 Lacerdy: On Mars, Lisboa, The Gallerist, Kanban EV, a potem sprzedać jeśli coś nie podejdzie ze stratą 100-200zł, a znając realia kupowania 3-4 lata temu to byś zyskał jeszcze 100zł+ na sztucerastula pisze: ↑12 mar 2023, 22:55dzięki...po raz kolejny przekonałem się, że zupełnie nie rozumiem fenomenu tego autora, jego gier i cen jakie się za to płaci...Gambit pisze: ↑12 mar 2023, 11:31 Czas położyć na recenzenckim stole kolejne spore pudło z nazwiskiem Lacerda na wierzchu. Tym razem zobaczę jak wygląda sytuacja na rynku najstarszego eliksiru prawdy. Oto Vinhos.
Obejrzyj na ZnadPlanszy
Obejrzyj na YouTube
Jeśli pytasz, czy gram tuż przed rewizją, na potrzeby materiału, to nie.
Jak pisałem wątku z recenzentami, ale mogłem zginąć w ogniu krytyki to dodam tutaj:
Właściwie w sumie to Twoja recka praktycznie pokrywa się z moją opinią.Gambit pisze: ↑30 kwie 2023, 14:28 Kiedy w grze dostępne jest rozwijanie technologii, zwykle skupiam się na tym aspekcie. W wielu przypadkach sprawia to, że zapominam o innych sprawach i przegrywam. A co się stanie, jeśli niemal cała gra będzie o rozwijaniu drzewka technologicznego? Oto Beyond the Sun.
Obejrzyj na ZnadPlanszy
Obejrzyj na YouTube