(Oficjalny) Lucrum Games - plany wydawnicze, akcje promocyjne

Plany wydawnicze i dyskusje o wydawnictwach polskich i zagranicznych
Awatar użytkownika
Leser
Użytkownik wspierający
Has thanked: 495 times
Been thanked: 1025 times

Re: (Oficjalny) Lucrum Games - plany wydawnicze, akcje promocyjne

Post autor: Leser »

Spolszczenie będzie, ale terminu nie znam. I znając praktykę pewnie się nie dowiem z żadnym wyprzedzeniem. Dire Wolf po prostu wypuści aktualizację i będzie. Z naszej strony apka jest przetłumaczona, więc po prostu czekamy na jej zaimplementowanie.
I rozjarzam się na mgnienie w uśmiechu z tych, co to trzeba mieć ten polor we krwi, żeby zmieścić bez pośpiechu pozdrowienie mimo energicznego pośpiechu przecież.
Awatar użytkownika
Emil_1
Użytkownik wspierający
Has thanked: 40 times
Been thanked: 154 times

Post autor: Emil_1 »

A jak tam Darkest Dungeon?
Miłego dnia! :)
Awatar użytkownika
Leser
Użytkownik wspierający

W październiku mamy oddać pliki i miejmy nadzieję, że od razu ruszy produkcja.
I rozjarzam się na mgnienie w uśmiechu z tych, co to trzeba mieć ten polor we krwi, żeby zmieścić bez pośpiechu pozdrowienie mimo energicznego pośpiechu przecież.
IrasArgor
Użytkownik wspierający
Has thanked: 93 times
Been thanked: 63 times

Post autor: IrasArgor »

Trzymam kciuki bo ostatni update na KS jest z kwietnia :D
Yappen
Użytkownik wspierający
Has thanked: 64 times
Been thanked: 49 times

Post autor: Yappen »

Wiadomo może coś nowego odnośnie dodruku Brzdęk! Nie Drażnij Smoka i dodatków do niego? Ostatnia aktualizacja była jakoś na początku sierpnia i chyba gry czekały na transport. Na wrzesień bym nie liczył, ale może jest szansa, że w październiku trafią do sklepów? :)
Awatar użytkownika
Leser
Użytkownik wspierający

Yappen pisze: 15 wrz 2023, 23:03 Wiadomo może coś nowego odnośnie dodruku Brzdęk! Nie Drażnij Smoka i dodatków do niego? Ostatnia aktualizacja była jakoś na początku sierpnia i chyba gry czekały na transport. Na wrzesień bym nie liczył, ale może jest szansa, że w październiku trafią do sklepów? :)
Płynie, w październiku powinien już zdecydowanie być.
Awatar użytkownika
EsperanzaDMV
Użytkownik wspierający
Has thanked: 272 times
Been thanked: 587 times

Post autor: EsperanzaDMV »

Leser pisze: 15 wrz 2023, 15:32 Spolszczenie będzie, ale terminu nie znam. I znając praktykę pewnie się nie dowiem z żadnym wyprzedzeniem. Dire Wolf po prostu wypuści aktualizację i będzie. Z naszej strony apka jest przetłumaczona, więc po prostu czekamy na jej zaimplementowanie.
Dodam tylko od siebie, że jestem w połowie kampanii solo (3/6, bo chyba jest właśnie 6 gier by przejść kampanię?) i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony trybem solo.
Czuć wyścig, ale przecież sama gra jest właśnie wyścigiem o to, kto pierwszy i z jak najlepszym wynikiem wróci do krypty. Jednocześnie te zmienne elementy planszy, podejmowanie decyzji w trakcie gry, zapadające się kafelki i karty usuwane z rynku sprawiają, że chce się wracać.
Jeśli ktoś się zastanawia czy warto, to zdecydowanie odpowiadam: "warto" :) Jedyne, co faktycznie bywa czasem problematyczne, to ustalenie który kafel terenu powinien się teraz zawalić - nie jest to czasem jednoznaczne, także za sprawą tłumaczenia - trzeba zwracać szczególną uwagę co mówi aplikacja. No i można doprowadzić do wcale nierzadkiej sytuacji, kiedy zawali się jedyny kafel prowadzący do wyjścia, co oznacza automatyczną porażkę - sztuką jest tak podróżować po podziemiach, by nie doprowadzić do takiej sytuacji. Raz udało mi się zebrać trzy artefakty, deck idealnie oparty na ruchu i leczeniu obrażeń tak, że byłem spokojny o przeżycie, łącznie 195 punktów... a wszystko jak krew w piach (dosłownie), bo nie udało mi się dotrzeć do wyjścia, gdyż musiałem "zawalić" (czyli obrócić na drugą stronę) jedyny kafel prowadzący do wyjścia... Bolało :D Pewnie przejdę kampanię w obecnej formie i jak pojawi się polskie tłumaczenie, to przejdę jeszcze raz, dokonując innych wyborów w aplikacji ;) Nie mogę się doczekać.
manicminer
Użytkownik wspierający
Has thanked: 68 times
Been thanked: 87 times

Post autor: manicminer »

Czy to prawda, że jednak będą dodatki do Darkest dungeon po polsku? Tak by wynikało z dzisiejszego update na KS.
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2023, 21:13 przez manicminer, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tringa
Użytkownik wspierający
Has thanked: 287 times
Been thanked: 252 times

Post autor: Tringa »

Jest jakiś KS z dodatkami do Brzdęka Katakumby? O.o
"Czasami lepiej jest użyć miotacza ognia niż narzekać na ciemność." - Terry Pratchett – Zbrojni

Moje zbiórki: CLICK
Moje gry: CLICK
manicminer
Użytkownik wspierający
Has thanked: 68 times
Been thanked: 87 times

Post autor: manicminer »

Tringa pisze: 22 wrz 2023, 20:53 Jest jakiś KS z dodatkami do Brzdęka Katakumby? O.o
Pisałem o Darkest Dungeon
Awatar użytkownika
Gromb
Użytkownik wspierający
Has thanked: 780 times
Been thanked: 315 times

Post autor: Gromb »

manicminer pisze: 22 wrz 2023, 19:36 Czy to prawda, że jednak będą dodatki do Darkest dungeon po polsku? Tak by wynikało z dzisiejszego update na KS.
Też tak to zrozumiałam, ale MG leci po całości z tymi dopłatami, więc i opis może być nie do końca prawdziwy
The Corps Is Mother, the Corps Is Father
ODPOWIEDZ