Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tutaj można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SA INNE PODFORA
Ppeper pisze: ↑18 wrz 2023, 22:15
Zaku w swoim filmie (newsy) wspominał coś o lektorze do Assassin's creed.
Ktoś wie o co chodzi, jaki lektor, po co, co ma czytać?
Lektor czyta wstępy i zakończenia do scenariuszy. Można to sobie już pobrać ze strony Triton Noir (trzeba przewinąć w dół): https://triton-noir.com/pages/downloads
Jak gracie w kilka osób, można to włączyć na telefonie dla klimatu Żeby jedna osoba nie musiała czytać innym na głos
Nie chce mi się teraz sięgać po pudełko, ale zdaje się w Księdze Kampanii jest kod QR do plików mp3. Ja chyba trafiłam jakoś kompletnie osobno buszując po stronie oryginalnego wydawcy.
Zapraszam na mój drugi film o polskiej edycji "Assassin's Creed: Brotherhood of Venice". Tym razem opowiadam o co w tym chodzi i jak się w to gra Miłego oglądania!