Assassin's Creed: Brotherhood of Venice (Thibaud de la Touanne, F. Lamidey, M. Rozoy)

Tutaj można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier.
NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SA INNE PODFORA
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
PanFantomas
Użytkownik wspierający
Has thanked: 123 times
Been thanked: 437 times

Re: Assassin's Creed: Brotherhood of Venice (Thibaud de la Touanne, F. Lamidey, M. Rozoy)

Post autor: PanFantomas »

Ppeper pisze: 18 wrz 2023, 22:15 Zaku w swoim filmie (newsy) wspominał coś o lektorze do Assassin's creed.
Ktoś wie o co chodzi, jaki lektor, po co, co ma czytać?
Lektor czyta wstępy i zakończenia do scenariuszy. Można to sobie już pobrać ze strony Triton Noir (trzeba przewinąć w dół): https://triton-noir.com/pages/downloads

Jak gracie w kilka osób, można to włączyć na telefonie dla klimatu 🙂 Żeby jedna osoba nie musiała czytać innym na głos 😉
Awatar użytkownika
tomp
Użytkownik wspierający
Has thanked: 242 times
Been thanked: 354 times

Re: Assassin's Creed: Brotherhood of Venice (Thibaud de la Touanne, F. Lamidey, M. Rozoy)

Post autor: tomp »

tylko przyklasnąć, wydawnictwo uczy się. (zakładam, że po incydencie z forgotten waters.)
Zachęcam do poznania skali ocen BGG
FretkaFantastyczna
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Post autor: FretkaFantastyczna »

Nie chce mi się teraz sięgać po pudełko, ale zdaje się w Księdze Kampanii jest kod QR do plików mp3. Ja chyba trafiłam jakoś kompletnie osobno buszując po stronie oryginalnego wydawcy.
PanFantomas
Użytkownik wspierający
Has thanked: 123 times
Been thanked: 437 times

Post autor: PanFantomas »

Zapraszam na mój drugi film o polskiej edycji "Assassin's Creed: Brotherhood of Venice". Tym razem opowiadam o co w tym chodzi i jak się w to gra :) Miłego oglądania!

ODPOWIEDZ