Tak mi się skojarzyło

Masz racje:
#mowanienawisci
O to to właśnie; i tego to szukałem zastępując to finalnie jakże ogólnym trywializmem
Potwierdzam.
Wypraszam sobie. Mój smok też robi różne miny w zależności od tego czy gra mnie zaskoczyła, czy się spodobała, czy nie
Nic dodać, nic ująć.Artrem pisze: ↑23 wrz 2023, 07:14 W tej chwili PLANSZÓWKI ONLINE wyprzedzają konkurencję jeżeli chodzi o materiały audio-video. Jest obiektywna rozgrywka, jest subiektywna recenzja, czego chcieć więcej? Wszystko naprawdę porządnie zrealizowane, z humorem ale bez głupkowatych zachowań, troszkę jednak brakuje lżejszych tytułów i rozgrywek na więcej niż na dwie osoby. Ale generalnie jak chcemy się dowiedzieć jak się praktycznie łupie w daną grę to Barolek i Gandalf w tej chwili wymiatają.
Jest na urlopie poza Polską. Nawet nie było ostatniej niedzieli Board News (chyba po raz pierwszy w histori??).
Kurde po takich słowach i tylu kciukach, aż sam ich sprawdzęArtrem pisze: ↑23 wrz 2023, 07:14 W tej chwili PLANSZÓWKI ONLINE wyprzedzają konkurencję jeżeli chodzi o materiały audio-video. Jest obiektywna rozgrywka, jest subiektywna recenzja, czego chcieć więcej? Wszystko naprawdę porządnie zrealizowane, z humorem ale bez głupkowatych zachowań, troszkę jednak brakuje lżejszych tytułów i rozgrywek na więcej niż na dwie osoby. Ale generalnie jak chcemy się dowiedzieć jak się praktycznie łupie w daną grę to Barolek i Gandalf w tej chwili wymiatają.
Planszówki online
https://youtube.com/@PlanszowkionlineTV ... qRW3Jhsqn2
Takiego kanału bardzo brakowało na naszej polskiej scenie planszówek i koszaliński zakon rycerski idealnie odnalazł się i znalazł zarazem. Ja oglądam regularnie.Artrem pisze: ↑23 wrz 2023, 07:14 W tej chwili PLANSZÓWKI ONLINE wyprzedzają konkurencję jeżeli chodzi o materiały audio-video. Jest obiektywna rozgrywka, jest subiektywna recenzja, czego chcieć więcej? Wszystko naprawdę porządnie zrealizowane, z humorem ale bez głupkowatych zachowań, troszkę jednak brakuje lżejszych tytułów i rozgrywek na więcej niż na dwie osoby. Ale generalnie jak chcemy się dowiedzieć jak się praktycznie łupie w daną grę to Barolek i Gandalf w tej chwili wymiatają.
Z mojej osobistej perspektywy zupełnie to nie ma znaczenia. Miałem z kim i w co grać 30 lat temu gdy YT w ogóle nie było i teraz też bym miał (moja grupa współgraczy uformowała się nim YT powstał, w najlepszym razie gdy raczkował).Bruno pisze: ↑18 wrz 2023, 12:34
Co nie zmienia faktu, że Troll swoją sporą aktywnością (GTTV, Rzuć kostką , coś jeszcze?) de facto poszerza rynek, którego jesteśmy częścią, co z kolei wychodzi na dobre nam wszystkim, bo mając większą grupę klientów wydawcy są skłonni wydawać coraz więcej tytułów, w tym również te bardziej niszowe.
QED - jako nałogowi klienci sklepów planszówkowych mamy pewien dług u Trolla.
Artrem pisze: ↑23 wrz 2023, 07:14 W tej chwili PLANSZÓWKI ONLINE wyprzedzają konkurencję jeżeli chodzi o materiały audio-video. Jest obiektywna rozgrywka, jest subiektywna recenzja, czego chcieć więcej? Wszystko naprawdę porządnie zrealizowane, z humorem ale bez głupkowatych zachowań, troszkę jednak brakuje lżejszych tytułów i rozgrywek na więcej niż na dwie osoby. Ale generalnie jak chcemy się dowiedzieć jak się praktycznie łupie w daną grę to Barolek i Gandalf w tej chwili wymiatają.
Ja też uważam, że chłopaki wykonują świetną robotę. Szczególnie jestem im wdzięczny za to, że to dzięki nim zakupiłem Civilization Nowy Początek z Terra Incognita, bo pomimo iż mamy w grupie prawie wszystkie gry "cywilizacyjne" to do tego tytułu siadamy najczęściej.
A tu zdecydowanie wybrałbym Gambita. Co tu ukrywać, no ma po prostu to planszówkowe "coś"
Był Board News. Ale tylko o tym, że nie będzie Board News. Za tą zagrywkę wyłapała u mnie minusa. W mojej ocenie to było takie nieuczciwe szukanie klików na siłę, żeby ich liczba się zgadzała.
Niewielka strata... Większość informacji i tak wielokrotnie przewijała się i przewija na FB i Planszeo... Board News w postaci niedzielnego podsumowania nie stanowi już typowych njusów z planszówkowego świata...