Ale jeżeli nie chcesz traktować nemesis setów jak modulary to zawsze możesz ze standardu 2 dorzucić te kartę, która wyciąga nemesis minioną na stół. Zawsze to 2 karty zamiast 1, więc większe prawdopodobieństwo wpadnięcia jegomościa.
Zacytowałeś kilka akapitów i z kontekstu nie jestem pewien do czego się odnosisz
Nie o takie rozwiązanie mi chodzi. To nie jest tak, że ja chcę ograć te karty same w sobie, ale chciałbym, aby karty odłozone na bok trochę częściej wchodziły w rozgrywkach true solo. Ale ta potrzeba byłaby znacznie silniejsza gdyby te karty były mocniej powiązane z umiejętnosciami bohaterów. Bo bazujac na tym co piszesz - jeśli większość tych talii można sobie na luzie dorzucić do dowolnej gry to trochę klimatyczny sens ich istnienia, a mechanicznie zmieniają bardzo mało.
Zdecydowanie przecieniasz ilość dodatków jakie posiadam
A jakich kart potrzebujesz?
Albo ładniejsza opcja - wydrukować i wpakować w koszulki razem z kartami zbędnych zasobów coby plecki były jednakowe.
Jedyne co mi pozostanie, ale oczywiście wolałbym oryginały.
A OLX nic na to poradzi? Gdzieś tu jest temat OLXa na forum i pamiętam, że była tam mowa o podobnych sytuacjach i to sprzedający w takim przypadku musiał udowadniać, że wysłał komplet.karmazynowy pisze: ↑11 paź 2023, 15:00 ...Kupiłem sobie na OLX podstawkę na spróbowanie, jednak sprzedający zapomniał wspomnieć o tym, że brakuje w niej kart... po próbie zwrotu kontakt się urwał no i zostałem z takim kartoflem teraz....
Już się zaczęły pojawiać preordery u nas. Na pewno w 3trollach i Dragoneye.Jagerion pisze:Hej widział ktoś gdzie można zamówić deadpoola?
Jest ledwo na paru zagranicznych strona które znam z tego że wrzucają preordery nawet rzeczy które nie ufundowały się jeszcze na kickstarterze.
Świetna zapowiedź, a konkretnie to jedno zdanie:JamesCC pisze: ↑02 lis 2023, 21:12 Pojawiła się zapowiedź nowego dodatku The Age of Apocalypse. https://www.fantasyflightgames.com/en/n ... pocalypse/
W końcu zostawią tych nieszczęsnych mutantów i wrócą, miejmy nadzieję, do ciekawych postaci. Avengersi dostali 1.5 dużego dodatku, Strażnicy Galaktyki to samo, Pająki 1, a mutanci aż 3 (dla mnie o 4 za dużo). Najchętniej widziałbym powrót do street level. W filmie Infinity War Dr Strange spojrzał w przyszłość i widział tyle jej wariantów, ile różnych kart ze swoją ilustracją ma już w grze DaredevilAs the conclusion of the “mutant trilogy” of expansions