Ale to wymaga dodatkowego nakładu pracy z organizacją takiej aukcji.arturmarek pisze: ↑16 lis 2023, 16:30Aukcja charytatywna?Gambit pisze: ↑16 lis 2023, 13:25Jeśli dobrze rozumiem, chodzi Ci o to aby mógł się wypowiedzieć ktoś z widzów? Jeśli tak, to jest to obarczone sporym problemem. Jak wybrać widza, który pojawi się w odcinku?Morkai pisze: ↑16 lis 2023, 12:25 Topkę u Gambita oglądałem - wyszło całkiem fajnie, zapewne format się dogra, utrze i zahartuje. A może zrobić małe zamieszanie i na końcu dać 3 min. komukolwiek, kto ma możliwości techniczne i ciekawy tytuł gry, którym bardzo by się chciał podzielić? Co topka to ktoś inny na koniec...
Dodatkowo, jeżeli chodzi o wystąpienie dowolnej osoby (w zamyśle widza), to wymaga to poza wytypowaniem takiej osoby, dopilnowania by ktoś nagrał filmik, a to już nie jest takie łatwe.
Cieszę się, że ten format wrócił, bo bardzo go lubię. Fajnie widać, że nie zawsze nowe gry się tam pojawiają, ale też starsze. Można zobaczyć, co się ludziom najbardziej podoba. Ciekawe , że rzadko pojawia się ta sama gra u kilku różnych osób, ale wiadomo każdy ma inny gust i inne gry przypadną mu do gustu
Abstrahując od tego formatu, to mam nadzieję, że Piotrek wróci do recenzji - miło mi się oglądało jego filmiki
Odnośnie powrotów, to Ania mam nadzieję, że Ciebie też jeszcze zobaczymy. Pomimo tego, że nie gram solo tyle co Ty, to fajnie pokazujesz rozgrywkę i masz ciekawe spostrzeżenia , co do prezentowanych gier