miker pisze: ↑08 gru 2023, 16:12
K2: Big Box [...] Połowa SCD to chyba uczciwa cena, choć pewnie
Psia.Kostka powie, że przepłaciłem
To zalezy czy nowa, czy uzywana

zart
Tez swego czasu kupilem w dobrej cenie na forum K2 + BP +
Lawina
(Teraz pytanie czy jest sens dokupic Lhotse za 50-60zl, skoro BigBox juz za 150. Tu w sumie plus dla wydawcy, ze nie zrobil jakiegos odswiezenia gry, ktora by "zmuszala" weteranow do upgradu.)
I z tej Lawiny sie najbardziej cieszylem, bo lubie takie smaczki niedostepne. A potem przy kodzie w planszostrefie ostro przebuszowalem katalog gier w sklepie i natrafilem na rozniaste promki do kupienia, w tym Lawina.
Wiec
taka moja polecajka dla wszystkich, wrzuccie dzial dodatkow w ulubionym sklepie, sortowanie cen rosnace i moze wypatrzycie jakis fajny fant do lubianej gry za 5zl, o ktorym nie mieliscie pojecia ze istnieje, ani ze musicie go miec

np ostatnio kupilem
zetony potworow do Zony, (ktora to ma niby tez doczekac sie dodatku pudelkowego).
Pro tip: planszostrefa moze byc dobrym punktem startowym, bo jednak jest tam mniejszy ruch, wiec moga miec rozne skarby niewykupione jeszcze

(do K20 dostawa gratis)
W meplu mam otwarte zamowienie, wiec mozna
dzis dorzucic jakies male promki, aby bezkosztowo importowac do wawy.
Sprzedam (importowane, nowe): Harmony, Courtisans, Sea Salt & Paper, Rivages, Solstis, Tikal, Furnace, Knarr, Eddie z Iron Maiden (zestaw PL pod konkretna gre) +inne