(Opole) Planszowe Opole
Re: (Opole) Planszowe Opole
My planujemy być ok 17:30 ale jak będzie tylko ekipa kolejarzy, to odpuścimy
Pawła nie będzie, bo to mówił ostatnio, więc pewnie okaże się jutro czy ktoś jeszcze będzie do euro, a nie tylko pociągi
Pawła nie będzie, bo to mówił ostatnio, więc pewnie okaże się jutro czy ktoś jeszcze będzie do euro, a nie tylko pociągi
- piton
- Has thanked: 1204 times
- Been thanked: 631 times
- Kontakt:
Bez obaw, jestem cosik chory (na wory) i wolę odpuścić dla zdrowotności.
Pewnie nie tylko ja odetchne od grania w 18xx jutro
Pewnie nie tylko ja odetchne od grania w 18xx jutro
Każda gra ma cenęęę, trzeba po prostu pytać, a nie czaić się z kwiatami... GrY na SpRZedaŻ
może nie najlepiej, ale jakotako-> YT dżentelmeni przy stole <-czasem cośtam powiem
może nie najlepiej, ale jakotako-> YT dżentelmeni przy stole <-czasem cośtam powiem
- Barbarzyciel
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 46 times
Jutrzejszy dzień poświęcam chorowaniu
FB: Staadtthegame
Instagram: staadtthegame
Instagram: staadtthegame
-
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 23 times
-
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 23 times
- piton
- Kontakt:
siema, jak jutro uda mi się przyjść - nie wiem na teraz,
to bym zagospodarował Jacka (i ewentualnie jego kolegę, z korzeniem zagranicznym, jak dotrze) na jakieś małe, lajtowe, sprytne gry, karcianki (2osobowe?) etc..
więc towarzystwo "wymagające" musi samo sobie poradzić, ewentualnie iść na naleśniki hłehłe hłehłe
Pozdro i oby dozo.
ED:
Na ten moment ogłaszam przybycie
to bym zagospodarował Jacka (i ewentualnie jego kolegę, z korzeniem zagranicznym, jak dotrze) na jakieś małe, lajtowe, sprytne gry, karcianki (2osobowe?) etc..
więc towarzystwo "wymagające" musi samo sobie poradzić, ewentualnie iść na naleśniki hłehłe hłehłe
Pozdro i oby dozo.
ED:
Na ten moment ogłaszam przybycie
Ostatnio zmieniony 19 mar 2024, 18:48 przez piton, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Has thanked: 567 times
- Been thanked: 273 times
Ojaciebiewburaki, zapowiada się Wielka Środa... a czy będzie tak jak zwykle, to się jak zwykle okaże. Daj cynka, jak już będziesz wiedział, to pogonię Podróżnika, by wskakiwał w stój Aladyna, się nie wygłupiał i przychodził.
-
- Been thanked: 6 times
Ponieważ zostałem zaproszony na Granie w Nowoczesne Planszówki to tez pojawie się
- piton
- Kontakt:
Zapraszamy i czekamy!Natan Haniel pisze: ↑19 mar 2024, 19:54 Ponieważ zostałem zaproszony na Granie w Nowoczesne Planszówki to tez pojawie się
jak już admin naszej strony na FB napisał - możesz zabierać co chcesz, możesz liczyć na górę gier z naszych zasobów.
a napisz proszę jakie gry lubisz - ulubione tytuły - tak orientacyjnie co mamy zabierać, do jakiego stolika Cię zaprosimy.
Będzie łatwiej i szybciej się tu ugadać niż na miejscu robić podchody
Dzięki i do zobaczenia!
Każda gra ma cenęęę, trzeba po prostu pytać, a nie czaić się z kwiatami... GrY na SpRZedaŻ
-
Ja ogólnie to we wszystko zagram. Pod warunkiem że ktoś wytłumaczy zasady jak w coś niegrałem.Najbardziej mnie krecą Euraski i/lub ,, Szlakolochy,, W swojej kolekcji mam i gram w CENTURY -Korzenny Szlak, Northgard, Nova Luna ( logiczne abstrakty też lubię) istambuł gra Kościana. Run Stones. Azul. Do ogrania został mi jeszcze SIMURGH
-
- piton
- Kontakt:
spoko, to do Mlem'a już Cie nie zabieramy
To spokojnie znajdziesz coś dla siebie, dziś sporo ciekawego eurowania się zapowiada.
To spokojnie znajdziesz coś dla siebie, dziś sporo ciekawego eurowania się zapowiada.