W wątku kampanii można zerknąć: viewtopic.php?t=80614
Tam pewnie warto też kontynuować okołowspieraczkowe rozmowy.
W wątku kampanii można zerknąć: viewtopic.php?t=80614
Przy grze, która w kampanii kosztowała około 200 zł to nie sądzę by wersja sklepowa była tańsza niż 140 zł.
Chyba żadnej gry w życiu nie sprzedałam drożej niż kupiłam, więc inwestycja będzie, ale raczej sentymentalna. Jakoś tak mam, że białych kruków nie potrafię się pozbyćrednulk pisze: ↑09 lut 2025, 22:25 Z tą inwestycją to czy ja wiem...? Będzie w sklepach, a wersja wspieraczkowa jakichś super-hiper bajerów to chya nie miała żeby się o nią "zabijać" i sypać monetami
Liczę, że wersja retail będzie jednak tańsza niż podejrzewasz, ale jak dla mnie, jako gracza głównie solo, wszystko się rozegra o kwesię solo wlasnie - będzie dobry tryb to bierę i za kwotę bliską tej ceny wspieraczkowej, będzie słaby to podziękuję... Tak więc![]()
Hej,
Wariant solo zostanie wypuszczony w formie pdf do ściągnięcia, więc nad tym aspektem gry jeszcze prace trwają. Podstawowy tryb rozgrywki jest gotowy - będzie walka z automą, która przez cały czas będzie korzystać z talii zguby (a gracz wyłącznie z talii przeznaczenia). W tej chwili szlifowane są inne warianty trybu solo.
Z calym szacunkiem dla Ciebie i pracy ktora ty wykonujesz i Lucrum Games jako wydawnictwo, ale wasze Lucrum Studio to daje ciala, zeby nie uzyc slowa na kolejna litere alfabetuLeser pisze: ↑04 mar 2025, 12:13 Z samym projektem mam osobiście niestety zerowy kontakt - zajmuje się nim nasz "dział" deweloperski z Krakowa, a ja jestem z Warszawy. Tym samym bazuję wyłącznie na tym, co zostało mi przekazane. Będę szturchał ekipę na spotkaniach, by spróbowali wrzucać jakieś zajawki - Was proszę o odrobinę zrozumienia. Łatwo jest rzucić jakąś ideą, trudniej jest ją dowieźć - stąd zapewne chłopaki mają nieco oporów, żeby chwalić się postępami przed ostatecznym zamknięciem tematu.
Robia wam krecia robote tym projektem, skrobniecie kilku zdan na update na KSie to nie rocket science. Niech wrzuca co maja do powiedzenia w Chata GPT i to poprawia i opublikuja....The current estimated date for the games to leave the factory is February, and we hope we’ll have them in our warehouse in March.
Jakieś komentarze na gamefound wczoraj przeczytałam, że gra nadal w produkcji...
I takich rozwiązań właśnie nie lubię. Gra ma opóźnienie, będzie pewnie w maju skoro na koniec lutego było info, że nadal w produkcji. W kampanii była informacja, że będzie tryb solo a teraz, że sam kupujący ma sobie zasady solo wydrukować? No, brzmi jak żart. Nie deklaruje się czegoś, zwłaszcza w pierwszej kampanii, jak się tego nie ma zamiaru dowieźć... Nie po to kupuję grę aby potem sobie drukować PDFy... I tak produkcja była opóźniona to nie lepiej opóźnić ją jeszcze trochę i dokończyć co się miało?
Opoznienia sa normalne w tej branzy - irytuje kwestia tego jak sa komunikowanerednulk pisze: ↑05 mar 2025, 09:36 Ja "wspieraczkowy" nie jestem, ale mając świadomość jakie opóźnienia się zdarzają to myślę, że przesunięcie na następny kwartał (następny to jeszcze okolica podanego) wielką tragedią chyba nie będzie... O rozliczenia odnośnie terminów nietrudno, więc w jakimś sensie rozumiem ogólne określenia i powściągliwość w podawaniu w tym zakresie konkretów. Dajmy Ekipie szansę, wielu zawiodło bardziej, a Oni nawet jeszcze nie
![]()