Tiny Epic Mechs - pytania i wątpliwości

Masz wątpliwości w sprawie zasad jakiejś gry? Zamiast pisać na forum ogólnym, wyszukaj dedykowany wątek na tym podforum i w nim zadaj pytanie.
Zolwik
Posty: 11
Rejestracja: 06 sty 2020, 11:22
Has thanked: 3 times

Tiny Epic Mechs - pytania i wątpliwości

Post autor: Zolwik »

Witam. Chciałbym się upewnić co do zasad.
1. Czy będąc w megamechu i wykorzystując umiejętność Troja 3000 to przechodząc przez pole z miną/wierzyczką dostaje on obrażenia, czy jednak działa to jak skok przez pole?
2. Czy wchodząc do megamecha trzeba użyć karty "wzmocnienie" a jeśli nie to czy wchodząc do megamecha można jeszcze wykonać akcję z karty np. Postaw minę?

Dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
marcie118
Posty: 16
Rejestracja: 27 mar 2019, 18:22
Has thanked: 5 times

Re: Tiny Epic Mechs (Scott Almes)

Post autor: marcie118 »

Mam pytanie co do zasad.

Czy jeżeli używam karty programu, która najpierw wykonuje ruch i później pozwala ulepszyć się do postaci mecha, sprawi że finalnie znajde się na polu z mega mechem to czy sprawi to że automatycznie wchodzę do megamecha?
Uwielbiam Barrage, Podwodne Miasta i Wyspę Sky
ODPOWIEDZ