(Kraków) Spotkania planszówkowe
Re: (Kraków) Spotkania planszówkowe
Tylko tak zostawię i zaproszę serdecznie:
Moje gry - http://tiny.cc/sinbadbgg
Za tydzień może trzy. Dam tu znać
Ktos chętny na planszowki w HEXie w środę 04.10 o 19?
Może być terraformacja Marsa
Może być terraformacja Marsa
Kolejne spotkanie 21.10 -14:00
facebook.com/events/1017050476204900
facebook.com/events/1017050476204900
Ostatnio zmieniony 21 paź 2023, 11:19 przez sinbad78, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: (Kraków) Granie 25.11.2023
Szukam grupy, grupki grającej w planszówki w sobotę 25.11.2023 w Krakowie, do której mógłbym dołączyć.
Będę dostępny po 18.00 na Grzegórzkach, więc moglibyśmy się spotkać w Hex'ie. Mogę dojechać gdzieś indziej.
Gram w prawie wszystko.
Ethidium, Wrocławianin w podróży.
Będę dostępny po 18.00 na Grzegórzkach, więc moglibyśmy się spotkać w Hex'ie. Mogę dojechać gdzieś indziej.
Gram w prawie wszystko.

Ethidium, Wrocławianin w podróży.
Czepiam się DNA i święcę na pomarańczowo (605 nm)
Mamy 1 miejsce na Diune Imperium, w środę 10.01 o godz 19:00 w Boardowej. Kontakt https://www.facebook.com/groups/4594293 ... 011543901/
Ktoś chętny do gry np. w Terraformację Marsa w Hexie między 24-28.08?
- Grzdyll
- Has thanked: 91 times
- Been thanked: 391 times
- Kontakt:
Nasze piątkowe spotkania planszówkowe na Prądniku Czerwonym całkiem nieźle się nam udają, oczywiście nadal z otwartymi rękami przywitamy wszystkich nowych chętnych. Są wśród nas miłośnicy cięższych i lżejszych tytułów, przychodzą też nastolatki, z pewnością każdy się odnajdzie. Garść szczegółów w dedykowanym wątku i na priv. Zapraszamy!
Szukam grupy do regularnego grania pod Krakowem (Wieliczka i na południe). Średnio-ciężkie euro, karcianki, area control. Wybór ze 150 gier. Ja z(e) Gdowa, jestem 30+
Niestety co raz rzadziej udaje się zagrać z ludźmi, z którymi grałem do tej pory, dlatego szukam grupy lub pojedynczych osób do regularnego grywania. Preferuję gry euro, ciężar nie ma znaczenia - bawię się przy Splendorze i bawię się przy Voidfall'u, ważna jest ekipa przy stole. Nie mam też problemu, żeby od czasu do czasu zagrać w coś z klimatem i kostkami, ale raczej w formie pojedynczych scenariuszy, np. MD2, Nemesis.
Zazwyczaj gramy u mnie w wynajmowanym mieszkaniu, mam w miarę komfortowe warunki do grania dla 4 osób, stół 100x160cm, kolekcja ponad 100 gier, Mieszkam w północno-zachodniej części Krakowa, ale nie będzie problemu, żeby podjechać do centrum lub innych dzielnic.
W ramach "zaznajamiania" wolałbym neutralny grunt lokalu planszówkowego
Jeśli ktoś chciałby dołączyć do "puli", lub wciągnąć mnie do swojej "puli" to prosiłbym o wiadomość prywatną.
Zazwyczaj gramy u mnie w wynajmowanym mieszkaniu, mam w miarę komfortowe warunki do grania dla 4 osób, stół 100x160cm, kolekcja ponad 100 gier, Mieszkam w północno-zachodniej części Krakowa, ale nie będzie problemu, żeby podjechać do centrum lub innych dzielnic.

Jeśli ktoś chciałby dołączyć do "puli", lub wciągnąć mnie do swojej "puli" to prosiłbym o wiadomość prywatną.
- Grzdyll
- Has thanked: 91 times
- Been thanked: 391 times
- Kontakt:
Zapraszamy serdecznie na nasze piątkowe spotkania na Prądniku Czerwonym, które mają się świetnie. Gramy w bardzo różne gry, zawsze jest też chętna ekipa do czegoś cięższego. W podlinkowanym wątku znajdziesz info, jedynym ograniczeniem jest czas bo pojedyncza "sesja" musi się zmieścić od 17.30 do 21.30. Najlepiej przyjdź z czymś co lubisz w najbliższy piątek, a jeśli chcesz o coś dopytać to pisz śmiało na priv (jak chcesz to podeślę Ci link do naszego profilu na FB gdzie można się też wcześniej na coś umówić konkretnego).medzix pisze: ↑02 lut 2025, 21:02 Niestety co raz rzadziej udaje się zagrać z ludźmi, z którymi grałem do tej pory, dlatego szukam grupy lub pojedynczych osób do regularnego grywania. Preferuję gry euro, ciężar nie ma znaczenia - bawię się przy Splendorze i bawię się przy Voidfall'u, ważna jest ekipa przy stole. Nie mam też problemu, żeby od czasu do czasu zagrać w coś z klimatem i kostkami, ale raczej w formie pojedynczych scenariuszy, np. MD2, Nemesis.
A ja zapraszam w soboty na os. Na Kozłowce. Gramy co tydzień i mamy dwie sale, 8 stołów i czas od 12:00 do 18:00. Mamy więc dużo czasu na dłuższe tytuły i sporo miejscamedzix pisze: ↑02 lut 2025, 21:02 Niestety co raz rzadziej udaje się zagrać z ludźmi, z którymi grałem do tej pory, dlatego szukam grupy lub pojedynczych osób do regularnego grywania. Preferuję gry euro, ciężar nie ma znaczenia - bawię się przy Splendorze i bawię się przy Voidfall'u, ważna jest ekipa przy stole. Nie mam też problemu, żeby od czasu do czasu zagrać w coś z klimatem i kostkami, ale raczej w formie pojedynczych scenariuszy, np. MD2, Nemesis.

Umawiamy się na grupie - podajemy tytuł i ilość wolnych miejsc

https://fb.me/e/4dGCFoAXQ - tu aktualne wydarzenie