Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
melusina pisze: ↑31 lip 2024, 11:18
Zatem przybywaj Jacku
Ustalam, czy sprawy domowe mogą poczekać (sorki, zostałem zaskoczony dziś z rana). W razie czego to chociaż powinno mi się udać podjechać i otworzyć wrota.
melusina pisze: ↑31 lip 2024, 11:18
Jest tylu chętnych do Diuny, więc rezygnuję.
Dobra, mam domowe błogosławieństwo na przyjście. Dosiądę się gdzie będzie trza, jak przystało na prawdziwie uniwersalnego żołnierza (lub wg mniej ambitnego podejścia - zapchajdziurę średniego ogarnięcia).
Było chyba Spyriumowane i LeśneRozdanko, a na drugim stoliku, też w trójkę, aprajzingowo djunowaliśmy z dodatkami (dobra gierka do pokombinowania) i potem, już na lekko na dobitkę, ponownie kotek w pudełku.
Dzięki, Pawle, za przytarganie i tłumaczenie oraz za cierpliwość, gdy przeszkadzałem głupimi pytaniami. Podziwiam.
gafik pisze: ↑01 sie 2024, 00:00
Ech... szkoda że się nie wyrobiłem... Diuna...
Byłem w lekkim szoku, że nie rzuciłeś wszystkiego i się nie pojawiłeś. A ta wersja (i z dodatkami) jeszcze bardziej działająca na mózg... Liczę kiedyś na partyjkę 3 na 3. Lubię udziwnienia.
Mnie nie będzie jestem na urlopie ale wziełem sobie Century - korzenny szlak i i RUNE STONES więc może kogoś uda mi się namówić na partyjkę
Postaram się być w środę nastepną.
Zwycięskiego Grania Życzę wam
Wczoraj weszły: Dominant Marinowany w 3 os. (podobało się, nieprawdaż?), a na drugim stoliku Studium w Emeraldzie 1wsza edycja.
Nie podołałem, ani emeraldowym zasadom, ani bandzie łysego, co dwóch na jednego, ani Ani. Grało mi się gorzej, niż kiedyś w drugą edycję w 4 osoby (w 2018r. jak sprawdziłem z ciekawości). Tamta na pewno była łatwiejsza i wygładzona, choć ledwo pamiętam. Ta sprawiała wrażenie, że trzeba 5 partii zagrać by sensownie pograć, jeśli chodzi o aspekt skuteczności punktowania przy jednoczesnej skuteczności kamuflowania. Nie wyobrażam sobie by grać w 4rech i być jednym przeciwko 3em graczom, a to chyba możliwe.
Dzięki za granko (Ani dodatkowo za przytarganie i wytłumaczenie) i gorące dozo.