Nie żeby coś, mnie też to nie interere, tak długo jak temat w ogóle istnieje, ale klikłem

Ankieta pokazuje, że większości wszystko jedno, ale jest grupa osób, której przedwczesne wrzucanie wątku przeszkadza. Skoro tym najliczniejszym wszystko jedno, to czemu nie dopieścić reszty?JollyRoger90 pisze: ↑01 sie 2024, 14:51 Poza tym ankieta już jasno określiła czego oczekuje społeczność.
Bo dopieszczac trzeba tworzących treści w tych watkach a nie czytających.Padre pisze: ↑01 sie 2024, 16:59Ankieta pokazuje, że większości wszystko jedno, ale jest grupa osób, której przedwczesne wrzucanie wątku przeszkadza. Skoro tym najliczniejszym wszystko jedno, to czemu nie dopieścić reszty?JollyRoger90 pisze: ↑01 sie 2024, 14:51 Poza tym ankieta już jasno określiła czego oczekuje społeczność.
Piekny fikołekPadre pisze: ↑01 sie 2024, 16:59Ankieta pokazuje, że większości wszystko jedno, ale jest grupa osób, której przedwczesne wrzucanie wątku przeszkadza. Skoro tym najliczniejszym wszystko jedno, to czemu nie dopieścić reszty?JollyRoger90 pisze: ↑01 sie 2024, 14:51 Poza tym ankieta już jasno określiła czego oczekuje społeczność.
Trzecia opcja mówi o braku ograniczeń i nie stawania po żadnej ze stron. Czy ktoś założy pierwszego dnia miesiąca czy ostatniego to nam to wisi.Padre pisze: ↑01 sie 2024, 16:59Ankieta pokazuje, że większości wszystko jedno, ale jest grupa osób, której przedwczesne wrzucanie wątku przeszkadza. Skoro tym najliczniejszym wszystko jedno, to czemu nie dopieścić reszty?JollyRoger90 pisze: ↑01 sie 2024, 14:51 Poza tym ankieta już jasno określiła czego oczekuje społeczność.
On to wie - po prostu postanowił zamienić tę mało potrzebną dyskusję w trollwątek.samuraj1369 pisze: ↑01 sie 2024, 19:19Trzecia opcja mówi o braku ograniczeń i nie stawania po żadnej ze stron. Czy ktoś założy pierwszego dnia miesiąca czy ostatniego to nam to wisi.Padre pisze: ↑01 sie 2024, 16:59Ankieta pokazuje, że większości wszystko jedno, ale jest grupa osób, której przedwczesne wrzucanie wątku przeszkadza. Skoro tym najliczniejszym wszystko jedno, to czemu nie dopieścić reszty?JollyRoger90 pisze: ↑01 sie 2024, 14:51 Poza tym ankieta już jasno określiła czego oczekuje społeczność.
Taka była moja intencja, kiedy układałem pytania. Lekcja na przyszłość - komunikować się w sposób, który nie pozostawia miejsca na interpretację.
Ja to dokladnie tak zrozumialem i tak zaglosowalem.
-Co byś zjadł?KurikDeVolay pisze: ↑02 sie 2024, 11:11 -Co byś zjadł?
-Wszystko mi jedno.
-To może pizza-piątki?
-Nie, miało być wszystko jedno!
<3