Nie ma co ronic lez, bo bez proszenia sie o kod (no moze trzeba sie przypucowac do sasiada o lojalke -7% ) mamy cene 87pln w 3trolle. Co ciekawe sklep wciaz nie jest listowany z Survive w iszopie, wiec moze maja maly ruch i watro zabezpieczyc w tej cenie, jesli mialaby sie zmienic.psia.kostka pisze: ↑19 sie 2024, 13:12 Ostatecznie dzis nie kupilem, bo przydrzemalem na deadline kodu w sklepie
Co do drogich dodatkow (starych), to zawsze mnie kusilo (przy anniversary) by wystrugac rekiny, delfiny itp w czasach druku 3d to juz banal byl, tylko tam dodawana byla jeszcze kostka (spryciarze! ) Finalnie kupilem box dodatkow, gdy amazon dawal jakies kody typu -40pln, bo myslalem, ze to beda rarytaski niedostepne niedlugo. A tu prosze - tanie, polskie i (zapewne) to nie jest ich ostatnie slowo
(ciagle mam takie wrazenie, ze niedawno wszedl tez jakis tytul wyjatkowo tanio i nie moge sie polapac, skad ta mysl... pomozcie moze Mandalorian, nie wiem)
Tylko mam chyba jakies braki w starej podstawce, wiec musze sie szybko ogarnac z uzupelnieniem, zanim francuski wydawca oglosi zamkniecie tej edycji
~~
Co do nieintuicyjnosci zielonych kafelkow, jako ekspresowych, to moze byla taka logika "drogowa": zielone=jedziesz!
~~
PS
jeszcze ku pamieci adminow, obecnie gra bedzie search'owana pod tytulem "Survive the Island", to nie wiem jak z tytulem wątku