Samoprzylepny papier A4 do drukowania naklejek

Własnoręczne działania twórcze: upiększanie, inserty, malowanie figurek, tworzenie prototypów, stoły do planszówek itp.
Awatar użytkownika
warlock
Has thanked: 1142 times
Been thanked: 2175 times

Samoprzylepny papier A4 do drukowania naklejek

Post autor: warlock »

Poleci ktoś jakiś samoprzylepny papier A4 do drukowania naklejek? Mam w domu takie etykietowy do paczek, ale jest matowy i "miękki", nie nadaje się za bardzo do wycinania i naklejania na komponenty gier. Przydałoby się coś lekko nabłyszczanego, sztywniejszego ;). Z góry dzięki!
Awatar użytkownika
The Fifth Horseman
Has thanked: 192 times
Been thanked: 62 times

Re: Samoprzylepny papier A4 do drukowania naklejek

Post autor: The Fifth Horseman »

Osobiście po prostu pokrywałem go warstwą przeźroczystej folii samoprzylepnej.
Awatar użytkownika
mleko
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times

Post autor: mleko »

A rozważasz folię samoprzylepną do drukarek?
mirahaka
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Post autor: mirahaka »

warlock pisze: 30 wrz 2024, 10:48 Poleci ktoś jakiś samoprzylepny papier A4 do drukowania naklejek? Mam w domu takie etykietowy do paczek, ale jest matowy i "miękki", nie nadaje się za bardzo do wycinania i naklejania na komponenty gier. Przydałoby się coś lekko nabłyszczanego, sztywniejszego ;). Z góry dzięki!
Ja brałem papier samoprzylepny foto 115g, z Mabitechu w paczce jest 50 arkuszy. Kolory ładnie się przeniosły, nic się nie rozmyło. Gotowe pokryłem lakierem w sprayu.
Awatar użytkownika
seki
Moderator
Has thanked: 1159 times
Been thanked: 1328 times

Post autor: seki »

mirahaka pisze: 18 paź 2024, 11:13
warlock pisze: 30 wrz 2024, 10:48 Poleci ktoś jakiś samoprzylepny papier A4 do drukowania naklejek? Mam w domu takie etykietowy do paczek, ale jest matowy i "miękki", nie nadaje się za bardzo do wycinania i naklejania na komponenty gier. Przydałoby się coś lekko nabłyszczanego, sztywniejszego ;). Z góry dzięki!
Ja brałem papier samoprzylepny foto 115g, z Mabitechu w paczce jest 50 arkuszy. Kolory ładnie się przeniosły, nic się nie rozmyło. Gotowe pokryłem lakierem w sprayu.
Ja używam dokładnie tego samego papieru z tego samego sklepu. Uwaga tylko z grubością bo mają duży wybór. Raz przedobrzyłem i wziąłem jakiś grubszy niż zwykle i moja drukarka ma problem z pobieraniem zbyt grubego arkusza.
ODPOWIEDZ