Fox Games - Co się dzieje?
Fox Games - Co się dzieje?
Witam
Widzę, że nie ma tematu o Fox Games, to ja tworząc dział, od razu z zapytaniem:
Czy oni nadal istnieją? Byli na Spodku? Widzę, że na Facebooku i Instagramie cisza od końcówki lipca.
Nie powinni już dawno promować gier na końcówkę roku? Cisza jak makiem zasiał, a liczyłem na nowe paragrafówki...
Burza w szklance wody? Czy może ktoś wie coś więcej?
Wczuciem to zapytanie na Gry Planszowe na Facebooku i od razu post został usunięty...
Widzę, że nie ma tematu o Fox Games, to ja tworząc dział, od razu z zapytaniem:
Czy oni nadal istnieją? Byli na Spodku? Widzę, że na Facebooku i Instagramie cisza od końcówki lipca.
Nie powinni już dawno promować gier na końcówkę roku? Cisza jak makiem zasiał, a liczyłem na nowe paragrafówki...
Burza w szklance wody? Czy może ktoś wie coś więcej?
Wczuciem to zapytanie na Gry Planszowe na Facebooku i od razu post został usunięty...
-
- Has thanked: 249 times
- Been thanked: 233 times
Re: Fox Games - Co się dzieje?
Byli w Spodku, mieli genialną promkę na Londyn (30 zł) i z tego co widziałem mieli też stoły do grania, ale nie pamiętam co było rozłożone.
Fox Games jest teraz jak Lacerta która się jakiś czas temu zamknęła (wydali bestsellery lata temu i ciągną głównie na tym portfolio). Ale pewnie łatwiej im się utrzymać na fali bo są pod parasolem większej grupy wydawniczej.
- walkingdead
- Has thanked: 190 times
- Been thanked: 498 times
Byłoby szkoda, gdyby się zawinęli, bo wydawali przyjemne książki i komiksy paragrafowe.
Ale jeśli wydawnictwo nie jest aktywne w social mediach od kilku miesięcy to wydaje mi się to dość znaczące.
Ale jeśli wydawnictwo nie jest aktywne w social mediach od kilku miesięcy to wydaje mi się to dość znaczące.
♀
oni działają w ramach grupy wydawczej foksal czy cos takiego. Moze ludzie zostali przesunięci, bo jest jakis wiekszy projekt w innej spółce czy cos. Albo to foxgames jest oblsugiwane przez jedna osobe po prostu, ogarnia przyjscie i wyjscie towaru i to wszystko
Pisałem do nich z zapytaniem o brakujące komponenty pod koniec lipca. Obecnie foxgames znajduje się pod Empikiem, nie pod GW Foksal. Nie wiem jak to wpływa na ich działalność. Kontakt jest zdecydowanie trudniejszy, bo nadal nie mam odpowiedzi od nich.
eee? Jakieś źródlo ?
Nawet na stronie empiku piszą, że foxgames to część GW Foksal
EDIT: OK, cały FOKSAL należy do Empiku
Źródłem było to, że do nich pisałem i dostałem taką informację w zwrotce mailowej
- Leser
- Has thanked: 587 times
- Been thanked: 1514 times
Wedle mej "insajderskiej" wiedzy cały Fox Games przechodzi bezpośrednio (słowo klucz) pod parasol Empiku. Mój szanowny brat pożegnał się z etacikiem, więc nie obyło się bez cięć. Jakie będą tego długofalowe konsekwencje rzecz jasna nie mam pojęcia.
I rozjarzam się na mgnienie w uśmiechu z tych, co to trzeba mieć ten polor we krwi, żeby zmieścić bez pośpiechu pozdrowienie mimo energicznego pośpiechu przecież.
Dobrze wiedzieć, ale szkoda, że nie informują o niczym w socjalach.
Oby wydawali gry i paragrafówki dalej, bo Sagrada Legacy chyba nie jest zagrożona?
Oby wydawali gry i paragrafówki dalej, bo Sagrada Legacy chyba nie jest zagrożona?