Copernicus Corporation. Wrzuciłem informację do tematu o grze.
Zbiórki erpegowe
Regulamin forum
Tutaj można dyskutować na tematy ogólnie związane z grami RPG, nie powiązane z konkretnym tytułem.
Tutaj można dyskutować na tematy ogólnie związane z grami RPG, nie powiązane z konkretnym tytułem.
- Mr_Fisq
- Administrator
- Has thanked: 1468 times
- Been thanked: 1669 times
- Mr_Fisq
- Administrator
- Has thanked: 1468 times
- Been thanked: 1669 times
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 32 times
Re: Zbiórki erpegowe
Stinger organizuję kolejną zbiórkę, gdy poprzednia jest jakoś w połowie realizacji. Tylko mnie to wygląda na próbę dofinansowania poprzedniej? Z Popsutego Kompasu cały czas brakuje ekranu MG, sezonu 2 i sezonu 3. A tutaj już skupiamy się na kolejnej grze? To nie jest wielkie wydawnictwo by mogły się tym zajmować zupełnie inne działy... Życzę im jak najlepiej ale mam jakiś niesmak
-
- Has thanked: 1074 times
- Been thanked: 104 times
Jeśli nawet, to nie masz obowiązku wspierać.Karalek_PL pisze: ↑25 paź 2024, 14:42 Stinger organizuję kolejną zbiórkę, gdy poprzednia jest jakoś w połowie realizacji. Tylko mnie to wygląda na próbę dofinansowania poprzedniej? Z Popsutego Kompasu cały czas brakuje ekranu MG, sezonu 2 i sezonu 3. A tutaj już skupiamy się na kolejnej grze? To nie jest wielkie wydawnictwo by mogły się tym zajmować zupełnie inne działy... Życzę im jak najlepiej ale mam jakiś niesmak
Zresztą Stinger mówił, jakie koszta poniósł w życiu, aby dowieść Serce oraz Popsuty kompas (w sensie to co do tej pory się ukazało) bez żadnych dopłat ze strony ludzi, którzy wspierali te zbiórki.
A należy pamiętać, że obie te zbiórki były przed niewyobrażalny wzrostem kosztów papieru, którego nikt nie mógł przewidywać - w sensie nie na tym poziomie.
- karawanken
- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 101 times
-
- Has thanked: 238 times
- Been thanked: 448 times
Stinger jest super transparentny w kwestii wspieraczek. Jasno komunikuje etapy realizacji, wyjaśnia skąd się biorą opóźnienia. Root wystartował bo są ograniczenia terminów w licencji.Karalek_PL pisze: ↑25 paź 2024, 14:42 Stinger organizuję kolejną zbiórkę, gdy poprzednia jest jakoś w połowie realizacji. Tylko mnie to wygląda na próbę dofinansowania poprzedniej? Życzę im jak najlepiej ale mam jakiś niesmak
Nie musisz nikomu ufać, ale wypadałoby zrobić trochę researchu zanim rzucisz beztrosko "wyciąga kasę z nowej zbiórki na poprzednią"
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 32 times
Ależ ja mu ufam, gdyby tylko system był interesujący to bym wsparł. Do tego uważam, że dotychczas wypuszczone podręczniki są na bardzo wysokim poziomie. Po prostu wolałbym by jedna zbiórka została zakończona i dopiera ruszała następna.