(Oficjalny) Phalanx - porozmawiajmy o planach wydawniczych
Re: (Oficjalny) Phalanx - porozmawiajmy o planach wydawniczych
Zapytam jeszcze raz o Dominant species władcy ziemi, jest już niedostępna w sklepach. Czy jest jakiś plan na dodruk?
Kolejna aktualizacja dotycząca gry (gier?) Coalitions: https://www.kickstarter.com/projects/ph ... ts/4250069.
Ogólnie dalej czekają, w marcu być może gry będą na statkach płynąć.
Ogólnie dalej czekają, w marcu być może gry będą na statkach płynąć.
Viticulture - 4 grudnia w sklepach
Bretwalda - szczegółowe info tutaj: https://gamefound.com/en/projects/phala ... updates/48
Nie planujemy w polskim sklepie, u naszych partnerów (w sklepach) są naprawdę znakomite promocje.
A kiedy wysyłacie Ekspedycyje: Tryby zepsucia zakupione w waszym sklepie, bo na aleGramy już chyba było dostępne? No i poprawione karty do podstawki czy będą w tym samym terminie rozsyłane?
Tryby zepsucia zakupione w naszym sklepie będą docierać w tym tygodniu, wszystkie wysyłki zostały dziś zlecone w naszym magazynie. Jutro będą wgrane numery śledzenia i paczki zostaną nadane. W tym tygodniu rozsyłmy karty i instrukcje do Ekspedycyji.
- Nidhogg
- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 62 times
Czy wiadomo coś o polskiej wersji dodatku Rocketmen - Target: Jupiter ?
W głosowaniu na stronie przedsprzedaży sprawdzaliśmy zainteresowanie polskim dodatkiem: w tym momencie jest 35 głosów. Obecnie to zbyt mało, żeby rozważać polską wersję dodatku.
Ostatnio zmieniony 06 gru 2024, 20:38 przez adrturz, łącznie zmieniany 1 raz.
Wieków brawa i słowa uznania dla wydawnictwa. W środę napisałem maila z prośbą o wysyłkę zestawu naprawczego do ekspedycji dzisiaj paczka była już u mnie. Inne wydawnictwa powinny brać z Was przykład 
- Comandante
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 24 times
Ja też dostałem! A maila napisałem tak dawno (przy premierze), że już zapomniałem, że go napisałem. Ale Phalanx nie zapomniało i mi wysłało zestaw naprawczy przy dodruku

Odebrałem dzisiaj Unhappy King Charles. Rewelacyjne wydanie - chapeau bas.
zakładam, że jak zamówiłem UKC w tym tygodniu, to jestem na końcu kolejki i przesyłki spodziewać się raczej w przyszłym tygodniu?
Wszystko zależy od magazynu: zamówienia przekazujemy codziennie, ale może być tak, że przez natłok pracy nadadzą dopiero jutro / w poniedziałek. Dziękuję za cierpliwość.
- Sheade
- Has thanked: 58 times
- Been thanked: 220 times
- Kontakt:
Może warto za kierować gdzie indziej niż na stronie kampanii? Ja całkiem przypadkiem ja dostrzegłem, a znajomy który ma grę nawet nie miał pojęcia że jest dodatek planowany. Może ludzie po prostu nie wiedzą. Warto by puścić jakieś zapytanie przez influencerow.
Radvision: Design UI/UX oraz modyfikacje dla gier planszowych
Shade's Shelter: Recenzje gier post-apo
BGG: Moja kolekcja gier
Shade's Shelter: Recenzje gier post-apo
BGG: Moja kolekcja gier