Dla samych tych dwóch gier już się opłaca kupić cały bundle, normalnie zapłacisz więcej jakbyś kupował osobno
Planszówki na komputerze - Okazje nie do przegapienia
- EsperanzaDMV
- Has thanked: 337 times
- Been thanked: 687 times
Re: Planszówki na komputerze - Okazje nie do przegapienia
- Hardkor
- Has thanked: 1460 times
- Been thanked: 1005 times
- Kontakt:
No przecież dokładnie to napisałem xDEsperanzaDMV pisze: ↑05 sie 2024, 09:36Dla samych tych dwóch gier już się opłaca kupić cały bundle, normalnie zapłacisz więcej jakbyś kupował osobno
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
- Dako
- Has thanked: 338 times
- Been thanked: 330 times
Od siebie dodam, że jeśli ktoś nie chce całości to może polować na wybrane pozycje na bazarku Łowców Gier:
https://bazar.lowcygier.pl/
I tego się trzymajmy - nie róbmy tu bazaru, tylko oferty.Dako pisze: ↑05 sie 2024, 11:15 Od siebie dodam, że jeśli ktoś nie chce całości to może polować na wybrane pozycje na bazarku Łowców Gier:
"Jak kto ma swój rozum, ten głupi nie jest [...] Głupie są te, co cudzy rozum mają."
- EsperanzaDMV
Kupić faktycznie może tam każdy, ale by sprzedać to już tak łatwo nie jest. Warunkiem jest posiadanie 50 kupionych gier na Steamie, by móc sprzedawać klucze. Tylko że to coś średnio działa, bo mam w kolekcji 259 gier, faktycznie kilkanaście z nich to f2p, ale ogromna większość to właśnie gry kupione, a mimo to Łowcy Gier pokazują mi jak chcę wystawić klucz na sprzedaż, że mam w kolekcji tylko 46 kupionych gier Napisałem do ich supportu i czekam na odpowiedź gdzie się podziało brakujące wg. ich licznika 200 gier... Także co z tego, że mam wolne klucze do Wingspana, Scythe i Terraformacji, jak nie mogę ich tam wystawić...tomb pisze: ↑05 sie 2024, 12:32I tego się trzymajmy - nie róbmy tu bazaru, tylko oferty.Dako pisze: ↑05 sie 2024, 11:15 Od siebie dodam, że jeśli ktoś nie chce całości to może polować na wybrane pozycje na bazarku Łowców Gier:
Nie zmienia to faktu, że może warto by rozważyć osobne podforum z ofertami kupna/sprzedaży cyfrowych planszówek?
- Hardkor
- Has thanked: 1460 times
- Been thanked: 1005 times
- Kontakt:
Imo zbyt niszowe, aby miało sens na forum. Szybciej bym widział specjalny wątek w normalnym dziale kupna sprzedaży, bo nadwyżkowe klucze do gier mozna mieć właśnie z takich promocji (steam sale to kupowanie wprost na konto).EsperanzaDMV pisze: ↑07 sie 2024, 10:58 Nie zmienia to faktu, że może warto by rozważyć osobne podforum z ofertami kupna/sprzedaży cyfrowych planszówek?
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
-
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 21 times
Dam za nie 7 złotych jesli przestaniesz spamowac.EsperanzaDMV pisze: ↑07 sie 2024, 10:58 Także co z tego, że mam wolne klucze do Wingspana, Scythe i Terraformacji, jak nie mogę ich tam wystawić...
- Gun3R
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 56 times
Spirit Island na Steam - Podstawka 45,99 zł
z dodatkami - 209,11 zł
z dodatkami - 209,11 zł
Hobbystyczny modelarz i drukarz 3D. Tutaj buduję swoją markę ;)
Ten komplet Spirit Island zawiera nieobjęte promocją Jagged Earth, więc bardziej opłaca się pozostałe rzeczy kupić osobno i poczekać na obniżkę JE.
A tak w ogóle to ruszyła jesienna promocja na Steam i wiele planszówek można kupić taniej np. komplet Aeon's End za 37 zł (a bez soundtracku jeszcze mniej). Niestety nie wszystkie implementacje karciane i planszówek są odpowiednio otagowane, więc warto szukać na piechotę (np. w strategiach).
A tak w ogóle to ruszyła jesienna promocja na Steam i wiele planszówek można kupić taniej np. komplet Aeon's End za 37 zł (a bez soundtracku jeszcze mniej). Niestety nie wszystkie implementacje karciane i planszówek są odpowiednio otagowane, więc warto szukać na piechotę (np. w strategiach).
"Jak kto ma swój rozum, ten głupi nie jest [...] Głupie są te, co cudzy rozum mają."
W zasadzie prawie nie gram na kompie, ale na Steam jest do 18 grudnia za 25 zeta z groszami Slay The Spire - co mnie zaskoczyło, w wersji PL.
- EsperanzaDMV
Jest już zapowiedziana druga część tej gry na 2025, spodziewam się że ceny pierwszej części będą spadać już coraz bardziej.