O matko, aż specjalnie założyłem konto.
Dziękuję, bardzo, bardzo miło jest to słyszeć! Ja też nas polecam
O matko, aż specjalnie założyłem konto.
Marcin ma swój kanał.
Nie znam kontekstu ale to akurat mnie nie dziwi. Zapewne kosztowało to wszystko nie mało pieniędzy a i czasu poświęcali sporo, więc być może ich motywatorem była mamona co osobiście nie czuję aby było czymś złym. Każdy ma jakiś cel w tym co robi i jak go nie może spełnić pomimo wielu pomysłów i ciężkiej pracy to może się frustrować .....i ostatecznie zakończyć udawanie że jest dobrze.
Ej, to jest symbol klanu Malkavian z Wampira Maskarady.
Aaaa... i to dlatego...
Auć, to już był low blow. Co najmniej jak afera z tatuażem Gambita!
Ooo. I to jest to na co czekałem i wypatrywałem gdzie indziej bezskutecznie.ave.crux pisze: ↑04 gru 2024, 09:40 Odkryłem https://www.youtube.com/@Hekso_Opowie%C5%9Bci Hekso Opowieści. Na razie mają 3 filmy, ale podoba mi się to, że robią materiały dla ludzi, którzy są zaznajomieni z tytułami, opisują taktyki, w jaki sposób grają, co się sprawdza, nie sprawdza i inne.
Również czekam na kolejne filmy, ja akurat w związku z home office wolę jak w tle leci jakiś podcastmiker pisze: ↑04 gru 2024, 12:56 Ooo. I to jest to na co czekałem i wypatrywałem gdzie indziej bezskutecznie.
Szkoda tylko, że wideo jest trochę na siłę i ilość przebitek jest bardzo mała. Jakby Panowie/Panie(?) to ulepszyli i okrasili większą dozą kontentu wideo, to szarpałbym jak Reksio szynkę. Tak na razie nie wiem jak to podejść, bo Youtube używam na TV to oglądania wideo, a do podcastów używam innych apek na telefonie/tablecie.
Wielkie dzięki za polecajkę! Od razu dzisiaj przesłuchałem sobie wszystkie materiały chłopaków, świetny pomysł! Jako, że wszystkie trzy gry bardzo lubię, to idealnie mi podeszły. Mam tylko nadzieję, że format się nie wyczerpie za szybko, bo żeby mówić o strategiach w grach trzeba mieć tytuł bardzo ograny, a wiadomo, czas nie jest z gumyave.crux pisze: ↑04 gru 2024, 09:40 Odkryłem https://www.youtube.com/@Hekso_Opowie%C5%9Bci Hekso Opowieści. Na razie mają 3 filmy, ale podoba mi się to, że robią materiały dla ludzi, którzy są zaznajomieni z tytułami, opisują taktyki, w jaki sposób grają, co się sprawdza, nie sprawdza i inne. Taki typ filmików wymaga dość dobrego ogrania w dany tytuł, ale jest to dla mnie powiew świeżości pośród wszędobylskich zasady+recenzja i polecanie kolejnej nowości. Ze świecą szukać materiałów na temat gry, którą lubimy która nie jest powyższym powielaniem tego samego, chyba jedynie dżentelmeni przy stole się głębiej wypowiadali na temat paxa i 18xx, a tak to nie przypominam sobie żeby coś na naszym rodzimym jutubie było. Czasem człowiek chce posłuchać o tym jak ktoś ograny opowiada o gierce i słychać, że nie są to materiały po przeczytaniu instrukcji i grze zapoznawczej. Fajnie, że podeszli do tego w taki sposób i trzymam kciuki za wytrwałość.
No właśnie ja nie wiem czy to dobrze. To że Troll i OnTable to firmy to bije po uszach. Mi osobiście ten kierunek nie odpowiada a widzę, że Zaku niestety w tę stronę powoli zmierza.