Śmieszne, bo ja też byłem, grałem i nawet widać mnie na Twoim pierwszym zdjęciu.EsperanzaDMV pisze: ↑10 paź 2024, 00:13 Byłem niecały miesiąc temu (14-15 września) na 35. Międzynarodowym Festiwalu Komiksu i Gier w Łodzi i w Shatterpointa była cała wydzielona strefa i odbywał się turniej w Shatterpointa. Przynajmniej kilkanaście stolików, czyli ponad 30 osób, plus jeden stolik grający w X-Winga. Wszystko wspaniale pomalowane, niektóre pola bitew widać że customowe. Także nie wiem jak gdzie indziej, ale w Łodzi Shatterpoint ma się dobrze. Jeśli coś przekręciłem, to proszę o skorygowanie![]()
![]()

Turniej był naprawdę rewelacyjny, są mocne i aktywne ekipy w Łodzi, Wrocławiu i Poznaniu. Tydzień temu miałem okazję grać w mniejszym turnieju (10 osób) we Wrocławiu, też było super.
Wybacz, nie wiem czemu uciekła mi ta wiadomość. Grywałem w Innym wymiarze lub u siebie w domu. W puli jest jeszcze Max Hobby w Zabrzu i Zielony Goblin w Gliwicach. Jeżeli chciałbyś zagrać, odezwij się na PW (jeżeli nie masz gry, to możemy zagrać w mój egzemplarz, chętnie pokażę co i jak).

Powoli też udaje mi się rozkręcić community na Śląsku, na razie jest Nas trzech (o których wiem) i dwie potencjalnie nowe osoby, którym będę robił mecz pilotażowy.
Gra jest super, polecam każdemu, kto lubi figurki, star wars'y, strategiczny klimat, dużą dynamikę pola walki i przede wszystkim feeling mocy - gra stoi umiejętnościami, które podkreślają specjalne wyszkolenie jednostek.
Pozdro,
D.