Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tak sobie czytam ten wątek i zauważyłem niejasność w odpowiedziach na stronie 2. Autorowi chodziło chyba o to, że w tej konkretnej karcie misji trzeba zrealizować kontrakt, żeby dostać kryształy i móc przesunąć znacznik misji. Tak oczywiście jest - ma rację. Ale czytając tekst za pierwszym razem nie zrozumiałem o co mu chodzi, myślałem że o zasadę ogólną. Mój błąd, ale dla potomności przypomnę tę zasadę ogólną, żeby ktoś nie powtórzył błędu w rozumowaniu:
Na stronie 19 instrukcji wyraźnie pisze, że: "If you contribute to that objective, gain the Crystals shown on the card for each contribution and place them below your Depot. Also, move the Mission tracker cube down 1 space."
Kryształy są za każdą "kontrybucję" do misji. Dobitnie podkreślono to w erracie instrukcji, żeby nie było wątpliwości:
Under the Missions section, after “move the Remaining Missions marker 1 space to the right.” add "You can no longer gain Crystals for contributing to this Mission.”