Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
film (bo raczej nie filmik) naprawdę świetny. Gratuluję i zazdroszczę
Trochę razi tylko Comic Sans, ale nie przejmuj się - zboczenie zawodowe
Z ciekawości zapytam z jakiego programu korzystałeś?
Filmik kapitalnie opowiada czym jest Pionek. Najlepszy odsyłacz dla wszystkich, którzy usłyszeli o Pionku pierwszy raz i zastanawiają się czy warto przyjechać. Link powinien być na stronie Pionka na poczesnym miejscu. Świetna robota.
Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
-- "We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
dzięki wszystkim za tak pozytywne komentarze skoro mam trochę tego materiału wideo to jak będzie mi się chciało to może jakiś teledysk jeszcze zmontuję. W sumie było to X spotkanie
Po namowie niektórych osób (nie będę wytykać palcami ), odświeżam wątek. Wiem że to wątek sprzed ponad pół roku ale nie mam gdzie tego wrzucić, a pewnie ktoś będzie chętny do obejrzenia tego.
Ze względu, że materiał wideo leżał gdzieś na moim dysku postanowiłem w wolnej chwili zrobić taki skromny music video do Spotkania - X