Kiedyś NIE kupiliśmy i żałujemy bo...

Tutaj można dyskutować na tematy ogólnie związane z grami planszowymi, nie powiązane z konkretnym tytułem.
Sloth
Has thanked: 120 times
Been thanked: 108 times

Re: Kiedyś NIE kupiliśmy i żałujemy bo...

Post autor: Sloth »

W sumie nie kiedyś tylko ostatnio :(. DC Super Heroes United. Była zbiórka, wstępnie wszedłem ale zrezygnowałem. Stwierdziłem, wyjdzie wersja PL po co mi tyle staffu. Niedawno kupiłem podstawkę MU Multiverse i już z niepokojem spoglądam że złole które stanowią sedno rozgrywki są na wyczerpaniu po kilkunastu rozgrywkach :(
Awatar użytkownika
Kondzio167
Has thanked: 104 times
Been thanked: 57 times

Post autor: Kondzio167 »

Sloth pisze: 19 lut 2025, 07:47 W sumie nie kiedyś tylko ostatnio :(. DC Super Heroes United. Była zbiórka, wstępnie wszedłem ale zrezygnowałem. Stwierdziłem, wyjdzie wersja PL po co mi tyle staffu. Niedawno kupiłem podstawkę MU Multiverse i już z niepokojem spoglądam że złole które stanowią sedno rozgrywki są na wyczerpaniu po kilkunastu rozgrywkach :(
Dokupisz sobie Streach Goal boxa i bedziesz mial grania a grania :)
Awatar użytkownika
Shodan
Has thanked: 514 times
Been thanked: 480 times

Post autor: Shodan »

Grand Austria Hotel jak była w sklepach po 80-90 złotych. Przymierzałem się, ale zawsze kupiłem coś innego (zazwyczaj jakieś g... od Portalu, bo dałem się złapać na nawijkę Trzewika LOL). Teraz to klasyk gier euro, w dodatku biały kruk, który chodzi w horrendalnych cenach.
Awatar użytkownika
oduck
Has thanked: 671 times
Been thanked: 121 times

Post autor: oduck »

Na olx ludzie wystawiają za ok 200 zł, to raczej nie jest horrendalna cena. Oraz na pewno nie jest to biały kruk.
Olesław
Has thanked: 31 times
Been thanked: 23 times

Post autor: Olesław »

Shodan pisze: 07 kwie 2025, 18:43 Grand Austria Hotel jak była w sklepach po 80-90 złotych. Przymierzałem się, ale zawsze kupiłem coś innego (zazwyczaj jakieś g... od Portalu, bo dałem się złapać na nawijkę Trzewika LOL). Teraz to klasyk gier euro, w dodatku biały kruk, który chodzi w horrendalnych cenach.
Tutaj ostatnio zamówiłem razem z dodatkiem Letz Waltz i dostawą wyszlo w okolicach 230 zl. Wersja włoska ale instrukcje pl dostepne online. Radzę się spieszyć bo promocja trwa chyba jeszcze tylko 8h.
ODPOWIEDZ