https://www.fantasyflightgames.com/en/n ... Ny4wLjAuMA..
Podoba mi się pomysł chowania pod nią kart encounter

Zgadzam sie , ale zwroc uwage ze te postacie ,ktore wymieniles staly sie , badz ukazane byly jako pozytywne charaktery..
W animowanym serialu MCU "What if" Thanos jest w drużynie tych dobrych, także nie musi od razu kosić Avengersów. Z drugiej strony w Legendary można pograć Thanosem czy Magneto przeciwko Avengersom czy X-Menom także, przynajmniej kiedyś, takie coś przeszło (ale też Villains się nie przyjął dobrze przez zmienione słownictwo i niewielką modyfikację podstawowych mechanik).
Marvel zombies (Zombicide).
Kolega dobry w zgadywaniuszczudel pisze:Zapomniałem jeszcze dodać, że dobrym pomysłem byłoby przedrukowywanie kart (np Genius, Strength itp) z innymi ilustracjami i to w samych paczkach. Wątpię, że koszty pojedyńćzej ilustracji są jakieś znaczące, a tak doszedłby element kolekcjonerski i to w sposób nie nachalny.
oofakt , ale nie czytalem a slyszalem same dobre rzeczy ze jeden z najlepszych Elseworld w Marvelu ostatniej dekady:)
Chodzilo mi o komiks a nie gre:)
Czytałem oba tomy od egmontu plus coś tam wcześniej wyszło. Mroczne, krwawe i fabularnie znośne. Pomysł ciekawy. Fajnie zobaczyć ulubieńców, którzy tym razem traktują ludzi jako posiłek i zrobią wszystko by każdego dorwać(biedna Kitty). Mi się podobało bo lubię zombie i Marvela więc połączenie idealne
Oj tak, bardzo leży. Od dłuższego czasu jak się chce coś kupować z MC to jedynym słusznym podejściem jest preorder na długo przed premierą dodatku i to najlepiej w Rebelu albo 3Trollach.
Utrzymanie takiego poziomu popytu to jest sztukac08mk pisze: ↑10 mar 2025, 14:17 Jak się chce zbierać karaciankę to nie ma kompromisów. Pojawia się w sklepach to kupujesz, bez kombinacji ze składem zamówienia na darmową wysyłkę czy czekaniem na okazje albo ociąganiem się z zakupem. Jak trzeba w domu naprawić kran to nie ma rady, ten wydatek trzeba odłożyć na następny miesiąc, bo kran za miesiąc kupisz, a paczkę z nowym pająkiem już niekoniecznie.