Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
poszukuję osoby grającej dużo z awatarem bo nie znalazłem odpowiedzi na pytanie`a a chciałbym zacząć z tym wynalazkiem grać.... albo odpowiedzi mnie nie zadowoliły
b3lial pisze: ↑25 lut 2025, 11:32
poszukuję osoby grającej dużo z awatarem bo nie znalazłem odpowiedzi na pytanie`a a chciałbym zacząć z tym wynalazkiem grać.... albo odpowiedzi mnie nie zadowoliły
Marek z Trybu Solo chyba go testował. Pogadaj może z nim. Swego czasu sam się tym interesowałem ale ostatecznie nie miałem czasu na testowanie tego. Tym bardziej że z tego co pamiętam to jedynie wersja eng była dostępna w tamtym czasie.
b3lial pisze: ↑25 lut 2025, 11:32
Napisz tutaj pytania to może ktoś się znajdzie kompetentny i przy okazji inni też poznają odpowiedź.
Cześć, przeglądam karty przed rozgrywką i pojawiły mi się wątpliwości:
Histeryczna Ucieczka
Mamy dwa razy zdanie porusz cel o 1.
Czy w między czasie możemy zmienić cel na innego maga w zasięgu 2 ( zgodnie z kartą)?
Czy mogę nie wykorzystać któregoś ruchu 1 ?
Przeklęta więź
Jest to czar stabilny który ma działanie, że za każdym razem gdy cel zyskuje pkt zwycięstwa to ja również.
Jest to czar, który działa przez całą rundę i pytanie czy na początku rundy wybieram który mag będzie celem. Czy każdy mag, który znajduje się w obszarze działania czaru i zdobywa punkty, staje się automatycznie celem?
Wspólne męczarnie
Zadaje 4 obrażenia
Zamieniam jedną kostkę obrażenia
Czy mogę jednej postaci zadać obrażenia a innej zamienić kostkę?
I na koniec na co w pudełku głównym jest ta cała pusta tacka