Format to jedno, a osobowości - drugieMichito pisze: ↑06 mar 2025, 17:42 Wracając do tematu.
Szanuję szczególnie:
- @crazygandalf i Barolek z Planszówkionline. Generalnie przyznam, że jestem jednym z tych zazdrośników, którzy cierpią bóle, że recenzenci dostają gry "za darmo" (nie chcę tu wywoływać tematu, tylko wytłumaczyć, że ta zazdrość dotyczy tego, że ktoś robi coś, co sam bym chciał w życiu robić, a nie za bardzo mogę). Natomiast moim zdaniem Panowie powinni dostawać tych gier jeszcze więcej, a nawet dostawać hajsy za swoją pracę od wydawców. Format gameplayów jest G-E-N-I-A-L-N-Y. Powtórzę, G-E-N-I-A-L-N-Y. Wreszcie mam okazję zweryfikować rzetelnie przed zakupem czy gra rzeczywiście się broni czy jest tylko nahajpowana. Mam nadzieję, że częstotliwość będzie utrzymana i że będą pojawiać się zapowiedzi na 2025 r.

Podpisuję się pod komplementami, panowie tworzą świetny tandem, a zestawienie ich nieco odmiennych temperamentów daje świetny efekt - pod tym względem budzą moje skojarzenia z programem tv Sonda i jej legendarnymi (dla boomerów) prowadzącymi.
Poza tym odpowiada mi też repertuar tytułów, które prezentują.
Bez przesady z tą szarością Pomorza - na tych wydmach rosną też zielone trzciny

Hinterpommern zawsze na propsie!