(Oficjalny) Lucrum Games - plany wydawnicze, akcje promocyjne

Plany wydawnicze i dyskusje o wydawnictwach polskich i zagranicznych
Awatar użytkownika
Leser
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1685 times

Re: (Oficjalny) Lucrum Games - plany wydawnicze, akcje promocyjne

Post autor: Leser »

Figurki do DD są w Chinach w drukarni, gdzie drukujemy i kompletujemy resztę, więc zdjęć figsów raczej ogarnąć się nie uda, ale zapytam na wszelki wypadek.

Z dodatkiem do Kupców jeszcze się nie podajemy, ale owszem, jeżeli nic się nie uda wskórać, to skończy się zwrotami.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2025, 20:17 przez Leser, łącznie zmieniany 1 raz.
I rozjarzam się na mgnienie w uśmiechu z tych, co to trzeba mieć ten polor we krwi, żeby zmieścić bez pośpiechu pozdrowienie mimo energicznego pośpiechu przecież.
Awatar użytkownika
rand
Has thanked: 139 times
Been thanked: 116 times

Post autor: rand »

Leser pisze: 12 mar 2025, 19:53 Z dodatkiem do Kupców jeszcze się nie podajemy, się owszem, jeżeli nic się nie uda wskórać, to skończy się zwrotami.
No to trzymam kciuki. Ale rozumiem, że nie czekacie z podstawką, aż się sytuacja wyklaruje z dodatkiem i możemy liczyć na premierę gry? Ja przykładowo zamawiałem kupców i dodatek w jednym zamówieniu, chyba nie będę musiał czekać na decyzję odnośnie Secret Villages?
Awatar użytkownika
Leser
Has thanked: 626 times
Been thanked: 1685 times

Post autor: Leser »

rand pisze: 12 mar 2025, 20:08 No to trzymam kciuki. Ale rozumiem, że nie czekacie z podstawką, aż się sytuacja wyklaruje z dodatkiem i możemy liczyć na premierę gry? Ja przykładowo zamawiałem kupców i dodatek w jednym zamówieniu, chyba nie będę musiał czekać na decyzję odnośnie Secret Villages?
Wydanie podstawki jest priorytetem, nie będziemy czekać na coś, co z niezerowym prawdopodobieństwem może nigdy nie nastąpić.
I rozjarzam się na mgnienie w uśmiechu z tych, co to trzeba mieć ten polor we krwi, żeby zmieścić bez pośpiechu pozdrowienie mimo energicznego pośpiechu przecież.
ElPrzemas
Has thanked: 4 times
Been thanked: 16 times

Post autor: ElPrzemas »

Czy jest szansa, że wydacie heirloom chest loot do DD? Lub chociaż samą dwuwarstwową planszę wioski?
ODPOWIEDZ