Jak nie znajdziesz daj znać, mam 10% bo nie zdążyłem dobic do 15%. Zawsze coś!samuraj1369 pisze: ↑07 mar 2025, 21:37 Ma ktoś 15% w portalu i chciałby się podzielić?
Jeśli znalazła by się dobra dusza to napiszcie na priv proszu <3
Portal Games - dyskusja o wydawnictwie
Re: Portal Games - dyskusja o wydawnictwie
- walkingdead
- Has thanked: 236 times
- Been thanked: 613 times
Re: Arydia: The Paths We Dare Tread (Cody Miller)
Wydaje mi się, ż ostatnio skręcili raczej w kierunku dużych eurasków. Mam wrażenie, że ostatnio wszyscy wkoło albo multum ludzi gra w eurasy, więc zakładam, że w Portalu ich sprzedaż może być znacznie lepsza niż przygodowki/dungeony.
W zapowiedziach ameri na 2025 są głownie tytuły Langa albo CMON czyli pewniaki. Nie ma rzeczy mocno eksperymentalnych czy nieznanych marek itd.
♀
-
- Has thanked: 698 times
- Been thanked: 99 times
Re: Arydia: The Paths We Dare Tread (Cody Miller)
TMB, Cloudspire, The Elder Scrolls, Dune, Hegemony...to są gry, w które prawie nikt nie wierzył a jednak!
- BOLLO
- Has thanked: 1256 times
- Been thanked: 1931 times
- Kontakt:
Boxy pojawiały się do innych tytułów jest więc szansa że po wydaniu wszystkiego co portal zapowiedział za jakiś czas może pojawić się i skrzynia.
- seki
- Moderator
- Has thanked: 1213 times
- Been thanked: 1421 times
Gdzie i jakie boxy się pojawiały? Jeśli masz na myśli pudełka kolekcjonerskie tekturowe to trochę inna bajka. Nawet jeśli są lekko większe od standardowych to zwykle nie odbiegają mocno od standardu i są lekkie. Trove Chest jest jednak mocno nietypowym produktem. Ciężki i duży. Tego się nie złoży aby łatwiej przechować czy transportować. Dla dystrybutora jakim jest Portal może być zbyt problematyczny w logistyce. Ale sam bym się zastanowił nad zamówieniem bo mam wszystko do TMB i dziś śmielej patrzę na skrzynię do organizacji tego wszystkiego.
Sprzedawali już krasnale ogrodowe, to i ze skrzynią dadzą radę