Czy łatwo sprzedaje się gry używane?

Tutaj można dyskutować na tematy ogólnie związane z grami planszowymi, nie powiązane z konkretnym tytułem.
azazelmo
Has thanked: 195 times
Been thanked: 374 times

Re: Czy łatwo sprzedaje się gry używane?

Post autor: azazelmo »

arturmarek pisze: 20 mar 2025, 18:48
anonim pisze: 20 mar 2025, 18:34 Niekiedy nowe edycje z pierwowzorem mają niewiele wspólnego a wtedy nie są zagrożeniem a nawet dzięki nim stara edycja robi się jeszcze cenniejsza.
Masz jakieś przykłady? Ja kojarzę, że kiedyś Spartakus miał taki efekt, ale mam wrażenie, że to rzadkość...
Świat Dysku Ankh-Morpork, ta o tych dwóch traperach Ameryki, którą ilustrował Vincent. Nie Wallace i Gromit, ale podobnie. Battlestar Galactica, stary Splendor. Bo ja wiem? Może też the Island anniversary edition z plastikowymi meeplami. Pewnie kilka innych.
Awatar użytkownika
trixon
Has thanked: 268 times
Been thanked: 297 times

Post autor: trixon »

anonim pisze: 20 mar 2025, 18:34 Niekiedy nowe edycje z pierwowzorem mają niewiele wspólnego a wtedy nie są zagrożeniem a nawet dzięki nim stara edycja robi się jeszcze cenniejsza.
Masz jakieś przykłady? Ja kojarzę, że kiedyś Spartakus miał taki efekt, ale mam wrażenie, że to rzadkość...
*Stara agricola z Torfowiskiem pomimo Agricoli rodzinnej do momentu zapowiedzi od AR
*Maskarada
Awatar użytkownika
BOLLO
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2000 times
Kontakt:

Post autor: BOLLO »

Battlestar Galactica-Odmęty Grozy
Mombasa-Skymines
Świat Dysku-Nanty Narking
ODPOWIEDZ