PS
Zastanawiam się po „recenzji” - ile razy musieliście przerywać nagrywanie
Powiem tak. Ciężko było i łzy leciały całymi strumieniami.
W końcu to 10 godzin samo się nie nastukało. Dajcie wersję nie ciętą, długość taka sama a bez zapętlania
No właśnie odpaliłem sobie filmik na sieste po pracy, przysypiałem co jakiś czas i jak lekko wychodziłem z drzemki to słyszałem ten sam fragment po chwili i miałem takie 'co do..'
Mógłbyś jakieś szczegóły podać? Z tytułu filmu wynika, że zdecydowanie nie dla "każdego" jest ten odcinek. Może się mylę, bo oceniam po tytule, ale wygląda jak odcinek opowiadający o kulisach powstawania filmów na YT, a nie o planszówkach. Dla przykładu, ja nie jestem zainteresowany jak powstają materiały na YT, a interesują mnie planszówki.
Jasne już podaję. Asia opowiada o procesie nagrywania materiału na coniedzielne BN. Uznałem że materiał jest wart obejrzenia (każdy) bo pokazuje jak owy proces wygląda od zaplecza. Jest to oczywiście w formie ciekawostki dla chętnych poznania pracy od kuchni. Owszem nie dotyczy to stricte planszówki ale materiału o nich co uważam że warto jednak zobaczyć. Szczególnie że w tym wątku pojawiało się nie mało negatywnych opinii na temat pracy influencerów "że to żadna praca" i przecież "dostajemy za to gry". Ja kiedyś pisałem ile to jest pracy przy tak małym kanale jak mój, ale tu mamy jeden z największych kanałów w Polsce więc myślę że warto posłuchać specjalisty w tym temacie. Mi również otwarło oczy na wiele aspektów i to co robi Asia jest naprawdę niesamowite (i nie ma prompteraarturmarek pisze: ↑03 kwie 2025, 10:06 Mógłbyś jakieś szczegóły podać? Z tytułu filmu wynika, że zdecydowanie nie dla "każdego" jest ten odcinek.
bollo ciągle pomawia i obraża inne osoby, jego posty są bardzo często moderowane przez administrację, po czym Raj "niby przez kogoś poproszony" wystukuje esej w obronie użytkownika który sprawia najwięcej problemów moderacji.
Nie. Wystukałem esej krytykujący wasz filmik. Bo daliście ciała na całej linii... Co tylko potwierdziła ta twoja wypowiedź...
bollo jeśli nie zgadza się z treścią ww. filmu to może udzielić się przecież na swoim kanale, a nie tam ma przecież "żadne" zasięgi i łapek w dół prawie tyle co w górę.raj pisze: ↑04 kwie 2025, 23:55 Nie. Wystukałem esej krytykujący wasz filmik. Bo daliście ciała na całej linii... Co tylko potwierdziła ta twoja wypowiedź...
Naprawdę, sugeruję abyście zachowali się jak dorośli i wzięli to na klatę, i sprostowali, A super byłaby pogadanka z Bollem. Ciekawe co by z tego wyszło, może się zdziwicie? A może będziecie mieli super materiał z wielką kłótnią i ośmieszaniem się Bolla? dla was czysty zysk w klikalności.
Działania i zachowania Bolla są jego odpowiedzialnością.wega68 pisze: ↑05 kwie 2025, 00:08bollo jeśli nie zgadza się z treścią ww. filmu to może udzielić się przecież na swoim kanale, a nie tam ma przecież "żadne" zasięgi i łapek w dół prawie tyle co w górę.raj pisze: ↑04 kwie 2025, 23:55 Nie. Wystukałem esej krytykujący wasz filmik. Bo daliście ciała na całej linii... Co tylko potwierdziła ta twoja wypowiedź...
Naprawdę, sugeruję abyście zachowali się jak dorośli i wzięli to na klatę, i sprostowali, A super byłaby pogadanka z Bollem. Ciekawe co by z tego wyszło, może się zdziwicie? A może będziecie mieli super materiał z wielką kłótnią i ośmieszaniem się Bolla? dla was czysty zysk w klikalności.
Przecież wszystkie moje wypowiedzi o bollo to suche fakty.
Z tego co kojarzę, to dyskusja o poście BOLLO i jego kategorycznych stwierdzeniach co do tego co robią inni, dość mocno się rozwinęła po poście Asi i została wykasowana przez admina, chyba był to Curiosity (jest taki jego post który mówi o wycięciu postów na stronie bodaj 263 i kojarzę ten post po dyskusji o zachowaniu BOLLO), a pozostały jakieś szczątki po tym. Więc proponuję rozmówić się w admińskim gronie czy taka sytuacja miała miejsce, zanim rzuci się oskarżenie, że ktoś sieje nieprawdę w eterze.raj pisze: ↑04 kwie 2025, 23:55Nie. Wystukałem esej krytykujący wasz filmik. Bo daliście ciała na całej linii... Co tylko potwierdziła ta twoja wypowiedź...
Potwierdzam, było ostre cięcie. Usunąłem wtedy sporo postów (hejt, prowokacje, agreja, zaczepki). Natomist jeśli mnie zapytasz kto i co pisał, to będzie ciężko. Poleciało kilka upomnień tak że autorów co zjadliwszych postów można zidentyfikować, ale to by było tyle jeśli chodzi o szczegóły. Pamiętam, że zrobiła się nagonka o post, który nie został usunięty i został tu przytoczony. Sprawa rozdmuchana ponad miarę, chociaż Bollo stwierdził, że przeprosił zainteresowanych. Też nie uważam, że stwierdzenie (nawet "kategoryczne"), że ktoś używa promptera, to jakaś obraza albo zarzut. Ani ze strony Asi, ani Zaku, nie wpłynęły do nas żadne informacje, że poczuli się obrażeni.menelobej pisze: ↑05 kwie 2025, 01:19 dyskusja o poście BOLLO i jego kategorycznych stwierdzeniach co do tego co robią inni, dość mocno się rozwinęła po poście Asi i została wykasowana przez admina, chyba był to Curiosity (jest taki jego post który mówi o wycięciu postów na stronie bodaj 263 i kojarzę ten post po dyskusji o zachowaniu BOLLO), a pozostały jakieś szczątki po tym.
bollo parę dni później przyznał, że jednak nikogo nie przepraszał.
Tego nie kojarzę, ale nie chcę się kłócić, bo nie mam pewności. Przyjmijmy na potrzeby dyskusji, że masz rację i faktycznie tak było.
W tamtej dyskusji to posty bolla były moderowane, a nie użytkowników którzy niby jechali z nim do dechy.Curiosity pisze: ↑05 kwie 2025, 01:54 Tego nie kojarzę, ale nie chcę się kłócić, bo nie mam pewności. Przyjmijmy na potrzeby dyskusji, że masz rację i faktycznie tak było.
Parę dni później.
Ale... hejterzy nie czekali "paru dni", jazda była od razu. Gdyby nastąpiła "parę dni później", to okay, chłop kłamie, można zrozumieć, że komuś się to nie podoba. Tylko sęk w tym, że nikt nie czekał "paru dni", ale od razu wcisnął gaz do dechy. W sposób dalece wykraczający poza kulturalną tudzież rzeczową wypowiedź.
Nie ma możliwości przywrócenia raz usuniętego posta, to po pierwsze.wega68 pisze: ↑05 kwie 2025, 02:02I znów wymyślacie z administracją swoją zakłamaną rzeczywistość. W tamtej dyskusji to posty bolla były moderowane, a nie użytkowników którzy niby jechali z nim do dechy.Curiosity pisze: ↑05 kwie 2025, 01:54 Tego nie kojarzę, ale nie chcę się kłócić, bo nie mam pewności. Przyjmijmy na potrzeby dyskusji, że masz rację i faktycznie tak było.
Parę dni później.
Ale... hejterzy nie czekali "paru dni", jazda była od razu. Gdyby nastąpiła "parę dni później", to okay, chłop kłamie, można zrozumieć, że komuś się to nie podoba. Tylko sęk w tym, że nikt nie czekał "paru dni", ale od razu wcisnął gaz do dechy. W sposób dalece wykraczający poza kulturalną tudzież rzeczową wypowiedź.
Tamten post bolla o promterze został najpierw usunięty przed adminów, a potem z powodu krytyki innych użytkowników go wkleiliście.
A teraz Raj twierdzi, że post nie został usunięty, musicie jako admini ustalić jedną wersję, bo zgubiliście się już całkowicie w swojej narracji i wybielaniu bollo.
Po prostu nie mam ochoty przerzucać się błotem z kimś, kto jest ślepy na argumenty i zarzuca mi zakłamanie. Nie masz pojęcia jak działa forum, ale zdecydowanie twierdzisz, że post był usunięty, ale potem cudownie zmartwychwstał. Nie odniosłeś się do tego, co się działo przez te "kilka dni". A na dokładkę piszesz mi o ostrzeżeniach, chociaż sam dobrze wiesz, że dostałeś ostrzeżenie za obrażanie.